Hvem kan du møde på karrieredagene?

Virksomheder 2024

På KarriereDagene kan du møde en lang række nationale og internationale virksomheder og organisationer fra både ind- og udland, der alle leder efter nye kræfter til deres virksomhed. Du får på KarriereDagene en helt unik mulighed for en dialog med repræsentanter fra forskellige virksomheder, så du kan høre om, hvilke konkrete muligheder der er i den enkelte virksomhed. Tag en snak med forskellige virksomheder og bliv inspireret og klogere på, hvordan du bedst muligt får kickstartet din karriere.  

*Udstillerlisten opdateres løbende

Klik på logoerne for at læse mere om den enkelte virksomhed. 

(Bemærk at ikke alle udstillere har en online profil).

Indholdsfortegnelse

BDO er en af landets førende rådgivning- og revisionsvirksomheder med mere end 100 års erfaring i branchen.
DM og MA er en fagforening og a-kasse for kandidater og studerende inden for især naturvidenskab, IT, samfundsvidenskab og humaniora.
The European Investment Bank is the lending arm of the European Union. We are the biggest multilateral financial institution in the world and one of the largest providers of climate finance. We always seek talented professionals for our headquarters in Luxembourg to contribute towards a sustainable future for all!
Forsvaret håndhæver Danmarks og Rigsfælleskabets suverænitet og er en del af samfundets samlede beredskab.
Øresunddirekt er en dansk-svensk informationstjeneste, som siden år 2000 har formidlet offentlig information fra myndigheder til svenske og danske privatpersoner samt virksomheder på tværs af Øresund. Informationskontoret kan blandt andet hjælpe med at besvare spørgsmål, som vedrører arbejdsmarket, jobsøgning, skatteregler, social sikring for folk som pendler mellem Sverige og Danmark, m.m.
Skatteministeriets Koncern består af et Departement, 9 styrelser og et IT-tilsyn. Tilsammen er det vores opgave at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Til Karrieredagene Aalborg vil i kunne møde Skattestyrelsen, Gældsstyrelsen, Vurderingsstyrelsen og Motorstyrelsen.
Vi beskæftiger os bl.a. med: ➣ Hvem må indrejse og opholde sig i landet? ➣ Hvordan udlændinge bidrager til og tager del i samfundet? ➣ Hvordan håndterer vi udlændinge, der ikke må være i landet? ➣ Hvem kan blive statsborg? Kom forbi til en snak og et bolsje

Indlæs flere

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.