Jobmuligheder

Studieretninger

Mød os her

Ansatte

Ca. 20.000 heraf ca. 5000 civile uden uniform.

Lokationer

Forsvaret har lokationer over hele landet, og deltager i internationalt samarbejde og operationer.

Lær mere

Kontakt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Lautruphøj 8
2750 Ballerup

Forsvaret

Forsvaret håndhæver Danmarks og Rigsfælleskabets suverænitet og er en del af samfundets samlede beredskab.

Forsvaret

Forsvaret er en af Danmarks største og mest komplekse uddannelsesinstitutioner og arbejdsplads med ansatte inden for mange forskellige faggrupper – både militære og civile.

Forsvaret råder over Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet som tilsammen udgør Forsvarets kerne. Blandt de militære medarbejdere er der mange forskellige fagligheder og forskellige niveauer, fx officer, sergent og konstabel.

Ud af Forsvarets i alt ca. 20.000 medarbejdere bærer de ca. 5.000 ikke uniform. Det er jurister, elektrikere, mekanikere, kokke, læger, socialrådgivere, ingeniører, journalister, it-folk m.v., der har valgt en lidt anderledes arbejdsplads i nogle usædvanlige omgivelser. Uden dem ville den militære maskine ikke kunne køre – både inden for og uden for Danmarks grænser.

Som ansat i Forsvaret kan man forvente fokus på faglig og personlig udvikling samt på fællesskabets og den enkeltes trivsel. Forsvaret er en arbejdsplads, som er præget af en høj grad af professionalisme og engagement. Du vil som medarbejder i Forsvaret få mulighed for at udvikle dig og eventuelt avancere i organisationen. Du vil blive udfordret og få masser af muligheder for at afprøve dig selv, ikke mindst i forbindelse med eventuel udsendelse i internationale missioner.

Har du ambitioner som leder?

Forsvarsakademiets nye officersuddannelser er akademiske lederuddannelser, der virker i praksis.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.