Gør en langsigtet investering

Bliv udstiller

KarriereDagene er et af Danmarks største rekruttering- og Employer Branding events, hvor nyuddannede og studerende fra landets videregående uddannelser mødes med danske og internationale virksomheder. Her får du et indblik i kandidaternes faglighed og bliver klogere på, hvordan kandidaterne kan skabe værdi i jeres organisation. 

Odense

Hotel Grand · 14/5-2024

UDSOLGT

Aarhus

DGI Huset · 16/5-2024

Åbent for tilmeldinger

København

Skuespilhuset · 2/10-2024

Åbent for tilmeldinger

Hvad er Karrieredagene?

Indsigt, Inspiration
& Investering

KarriereDagene er en fundamental kilde til inspiration. Her øges jeres kendskab til de nyuddannede, der er nysgerrige på hvem I er som arbejdsplads, jeres igangværende projekter og det kollegiale sammenhold. I møder en lang række studerende, der vil give jer ny inspiration til, hvordan I kan styrke jeres virksomhed med nye kræfter.

Vi tror på, at det bedste match skabes, når virksomheden og medarbejderen deler samme værdier. Det match gør vi muligt gennem det direkte møde mellem mennesker. Det fysiske møde er afgørende, da vi herigennem oprigtigt kan mærke, om der måtte være et gensidigt potentiale for en ansættelse. Med den rigtige nye medarbejder laver din virksomhed en langsigtet investering ved at tilføje kompetent og passioneret arbejdskraft til holdet.

Afspil video
Mød jeres nye kollega i virkeligheden

Muligheder som udstiller

KarriereDagene er meget mere end et mødested for studerende, virksomheder og organisationer. KarriereDagene er en oplagt mulighed for Employer Branding, så man som virksomhed kan fortælle hvem man er, hvad man står for og tiltrække de helt rigtige medarbejdere. 

Branding

KarriereDagene er en unik mulighed for at brande jer overfor fremtidens specialister og ledere. Her øges jeres kendskab blandt de studerende og nyuddannede - både gennem jeres budskaber, visuelle udtryk og jeres repræsentanter.

Branding

 • Få en stand med budskaber og billeder.
 • Mød de unge i øjenhøjde.
 • Brug dialog til at drøfte faglige kompetencer og værdier.
 • Tiltræk og rekruter de ønskede profiler.

Virksomhedsprofil

Alle udstiller får hver deres virksomhedsprofil, der inkluderer en fuld onlineprofil på vores website.

Virksomhedsprofil

 • Øget eksponering overfor målgruppen.
 • Tilgængelig information om din virksomhed både online og på tryk.
 • Annoncering på hjemmeside og SoMe.
 • Professionelt layout.

SoMe

Bliv eksponeret og del eget indhold på vores sociale medier. Vi deler indhold og annoncerer intensivt op til de fire arrangementer.


SoMe

 • Opnå synlighed på vores forskellige platforme.
 • Del eget indhold.
 • Få indhold fra KarriereDagene til egne platforme.

hvem kommer på karrieredagene?

Profiler

KarriereDagene henvender sig bredt til alle studerende på sidste og nyligt dimitterede fra de danske universiteter. For at deltage på KarriereDagene skal man derfor være i gang med, eller have en baggrund i, en længere videregående uddannelse.

Hvor langt de studerende er i deres forløb

På KarriereDagene kan du både møde studerende på bachelor, kandidat eller phd.-niveau fra de længere videregående uddannelser. Derudover vil du også møde nylige dimittender fra de danske universiteter, som højst har været på arbejdsmarkedet i fem år.

Studieretning

KarriereDagene er henvendt studerende og nyligt dimitterede fra en bred vifte af uddannelses- og studieretninger. Som deltagende virksomhed vil du blandt andet have mulighed for at interagere med ingeniører, økonomer, IT-uddannede, humanister, naturvidenskabelige talenter og mange andre højtuddannede.

Karrieredagene er en del af

Manova

KarriereDagene er en del af Manova. I Manova er vi eksperter i at tiltrække, fastholde og udvikle den unge generation. Siden 1996 har vi beskæftiget os med at matche unge med job og uddannelse, og vi har stor indsigt i den unge generations præferencer og holdninger til uddannelse, job og karriere. Denne indsigt har vi opnået ved at møde de unge på uddannelses- og karrieremesser og ved at udvikle unge talenter på team- og rekrutteringskurser.

Vi har også indsamlet stor viden om de studerende ved intelligent brug af data og teknologi, som vi bruger i kampagnestrategier og i analyser af de unge. Derfor kan Manova yde en sammenhængende og kompetent rådgivning til vores kunder.

Vil du vide mere?

Kontakt

Vil du med på KarriereDagene, så du kan brande din virksomhed og komme i kontakt med de rigtige kommende medarbejdere?

Eller vil du høre mere om vores samarbejdsaftaler og samarbejdspartnere?

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder og vores priser!