Aalborg

København

Aarhus

Odense

Hovedaktiviteter

Miljøstyrelsen arbejder for rig natur, rent miljø, sikker kemi og grøn produktion.

Ansatte i Danmark/Globalt

900

Lokationer

Den centrale Miljøstyrelse har hovedsæde i Odense, men består herudover også af 10 lokale enheder placeret på henholdsvis Sjælland, Fyn og i Jylland.

Kontakt

Miljøministeriet
Miljøstyrelsen
Tolderlundsvej 5
DK-5000 Odense

Tlf. 7254 4000
www.mst.dk

Miljøstyrelsen som arbejdsplads

Som medarbejder i Miljøstyrelsen, bliver du en del af et engageret hold af kollegaer, der er nogle af landets skarpeste eksperter inden for de væsentligste kerneopgaver på natur- og miljøområdet. Miljøstyrelsen er porten til viden på området, og du vil komme til at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed med et mål om at balancere hensynet til både beskyttelse og benyttelse samt skabe sammenhæng mellem politik og praksis. Som en del af styrelsens stabsfunktioner, kan du være med til at udvikle vores organisation, sikre de økonomiske rammer og bidrage til den daglige drift.

Som arbejdsplads er vi fagligt præget af stærke miljøer, intern videndeling og sparring på tværs af mange forskellige faggrupper. Vi har fokus på at sikre god trivsel i et balanceret arbejdsliv med gode muligheder for at udvikle sig og tage fagligt ansvar.

Miljøstyrelsens rolle

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til beskyttelse og benyttelse.
Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 950 medarbejdere.

Du kan læse mere om os og se vores ledige stillinger på www.mst.dk/jo