Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vurderingsstyrelsen har løbende brug for flere fagligt stærke og engagerede kolleger. Vi har lige nu slået mange stillinger op, og flere er på vej. De nye medarbejdere skal sikre, at styrelsen kommer helt i mål med overtagelsen af ejendomsbeskatningen, og for udviklingen af det nye ejendomsvurderingssystem og overgangen til nye boligskatteregler.

Mød os her

Ansatte

Vurderingsstyrelsen har ca. 900 specialister og generalister ansat – fordelt på 7 lokationer.

Lokationer

Aalborg
Herning
Haderslev
Svendborg
Maribo
Lyngby
Roskilde (hovedkontor)

Lær mere

Kontakt

Ny Østergade 9, 1. sal
4000 Roskilde

Vurderingsstyrelsen

Vurderingsstyrelsen har ansvar for ejendomsvurdering og beskatning af ejendomme. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag.
Løs en vigtig samfundsopgave

Vær med til at sikre tillid til ejendomsvurderingen og tryghed om ejendomsbeskatning.  Arbejd sammen med ambitiøse og engagerede kolleger, der bidrager til udvikling og implementering af nye regler, metoder og data til brug for vurdering og beskatning , og som sikrer at borgere og virksomheder oplever ansvarlighed og grundighed i hver enkelt sag.

Få faglige udfordringer

Vi arbejder i et komplekst felt, hvor det at  tænke løsninger på tværs af faglige discipliner og mellem drift og stab er en nødvendighed. Vi skal i mål med den opgave, vi er blevet stillet. Det er ikke let, men det er vigtigt – og en stor faglig udfordring. Vi  arbejder tæt på den lovgivende proces og laver udvikling, der skaber værdi for borgere og virksomheder.

Kom med i det gode kollegaskab

Samarbejde, sparring og godt kollegaskab er nøglen til arbejdsglæde i  Vurderingsstyrelsen. Vi hjælper hinanden og har en åben og uformel  kommunikation. Du får engagerede kolleger, der har din ryg, når hverdagen kalder på fleksibilitet. Stor hjælpsomhed og ansvarsfølelse er medvirkende til, at vi lykkes  med et arbejdsliv i balance.

Skab karriere i en stor organisation

Vi  har både brug for dig, der brænder for udvikling og nye opgaver, og dig, der kan lide at fordybe dig i et speciale. Du får stort fagligt udviklingsrum og desuden mulighed for at skabe netværk i hele koncernen.

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.