Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Lokationer

Vejle Kommune
Skolegade 1
7100 Vejle

Lær mere

Kontakt

Karriere i Vejle Kommune:

Tove Reinert
M: torei@vejle.dk

Lars Henrik Nielsen
M: larhn@vejle.dk

Louise Nielsen
M: bosaetningsguide@vejle.dk

Vejle Kommune

Du kan leve hele dit liv i Vejle, med kombi af karriere, bolig og fritid – også hvis din karriere skifter undervejs eller du drømmer om iværksætteri.
Vejle = iværksætteri og 600.000 jobs – hele din karrierebane!

Du kan leve hele dit liv i Vejle, med kombination af karriere, bolig og fritid – også hvis din karrierevej skifter undervejs.

Vejle ligger fantastisk lige midt i Danmark. Vi er omgivet af motorveje og har også gode togforbindelser, så du kan være i både Aalborg, Hamborg og København på 2 timer. Derudover ligger Billund Lufthavn, og resten af verden, lige i baghaven.

Lige meget om du drømmer om at arbejde i det offentlige eller private, er der ca. 56.000 jobs i Vejle kommune og 600.000+ indenfor en times kørsel.  Så hvis du skifter job, er der gode chancer – også uden at du behøver at flytte igen.

Drømmer du måske om iværksætteri? Starte din egen virksomhed op i inspirerende og innovative miljøer med mulighed for netværk og vidensdeling? Så er Vejle lige stedet for dig!

Vi har innovationslegepladser til test og demonstration, hvor virksomheder, myndigheder og uddannelsesinstitutioner netværker, innoverer og samarbejder om udvikling og markedsføring af nye produkter og koncepter – og du kan også være med!

Vejles iværksættermiljøer har et stærkt netværk og miljø, som gør det let for dig at mødes med kunder, og investorer. Derudover har vi en række demonstrationsfaciliteter, livelabs og services til at fremme din virksomheds udvikling og vækst.

Som vi plejer at sige; Vejle – til alle de liv du lever.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.