Jobmuligheder

Studieretninger

Mød os her

Lær mere

Kontakt

UCL

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder over 40 fuldtidsuddannelser og over 35 akademi- og diplomuddannelser.
Hos UCL kan du blive alt fra folkeskolelærer og sygeplejerske til bygningskonstruktør og finansøkonom, og du kan videreuddanne dig inden for de pædagogiske, socialfaglige, sundhedsfaglige og teknisk-merkantile områder.

UCL Karrierevejledningen

Hos Karrierevejledningen har du mulighed for at få råd og vejledning til ansøgninger, CV og generelle karriereovervejelser. Dette tilbud gælder indtil et år efter, at du har afsluttet din uddannelse hos os.

Karrierevejledningen tilbyder også løbende spændende og relevante events samt webinarer, som skal gøre dig klogere på dine kompetencer og styrke din faglige profil.

 

UCL KarriereKlar

UCL Karriereklar er din værktøjskasse fyldt med vejledninger og how-to-guides om alt fra praktik, kompetenceafklaring til CV og jobsamtale.

Kickstart din karriere allerede under studiet med din digitale karrierevejleder og en komplet karriereguide samt hold dig opdateret på faglige og relevante events på Facebook. Besøg KarriereKlar her: https://ucl-micro.hubforce.com/hub/935

 

UCL Jobportal

UCL Jobportal indeholder relevante opslag til dig gennem hele din studietid – når du begynder på UCL og fx søger studiejob, undervejs, hvor du fx søger praktik, og når du er blevet færdiguddannet og søger fuldtidsjob. Find jobportalen på jobportal.ucl.dk

 

Brug for karrierevejledning

Har du brug for en snak med en karrierevejleder, har du mulighed for at booke en tid til vejledning. Book din tid her: https://www.mitucl.dk/studieservice/karrierevejledningen/book-karrierevejledning

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.