Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

150

Lokationer

Frederiksholms kanal 27 F 1220 København K

Lær mere

Kontakt

Frederiksholms Kanal 27F
1220 København K

www.trm.dk

Transportministeriet

I Transportministeriet er det vores vision at sikre, at Danmark har transportsystemer, der løser samfundets behov på en effektiv, sikker og miljøvenlig måde.
Som embedsmand i centraladministrationen er det vores opgave at yde professionel rådgivning og bistå den til enhver siddende regering og dens ministre inden for lovgivningens rammer.

Om os

I Transportministeriet er det vores vision at sikre, at Danmark har transportsystemer, der løser samfundets behov på en effektiv, sikker og miljøvenlig måde.

Som embedsmand i centraladministrationen er det vores opgave at yde professionel rådgivning og bistå den til enhver siddende regering og dens ministre, inden for lovgivningens rammer. Det betyder, at vi skal sørge for at grundlaget for de politiske beslutninger er baseret på relevant faglig viden, og at sagen er tilstrækkelig belyst.

 

Fokus på udvikling

I departementet tror vi på, at en kompetent opgaveløsning, en varieret opgaveportefølje og en tillidsbaseret ledelse skaber dit udviklingspotentiale. Derfor får du også hurtigt ansvar for dine egne arbejdsområder og mulighed for faglig sparring og hjælp fra dine kollegaer undervejs i løsningen af dine opgaver.
Et fagligt udfordrende arbejde
I departementet beskæftiger vi os bl.a. med teknisk udfordrende og økonomisk tunge projekter, som dine kollegaer står i spidsen for. Som medarbejder hos os bliver du derfor en del af et stærk fagligt miljø, hvor du styrker din faglige profil, handlekraft og beslutningsdygtighed hver dag, du er på arbejde.
Gennem din opgaveløsning udvikler du din evne til at forstå og overskue komplekse, faglige problemstillinger samt omsætte viden til en konkret politisk kontekst og dagsorden.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.