Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Tønder Erhvervsråd vil på denne messe repræsentere en række virksomheder fra Tønder. Af denne årsag søger vi også bredt efter kandidater som passer ind i de stillinger vi tager med på dagen.

Mød os her

Ansatte

9

Lokationer

Tønder

Lær mere

Kontakt

Amit Mozumdar
ammo6@toender.dk
20313977

Nick Brodersen
nicbro@toender.dk
23346650

Tønder Erhvervsråd

Tønder Erhvervsråd arbejder målrettet på at skabe vækst og udvikling i Tønder Kommune i tæt samarbejde med erhvervslivet, turisterhvervet og detailhandelen i kommunen.
Karrieremuligheder
Vi har rigtige mange gode virksomheder i Tønder kommune som løbende søger kvalificeret arbejdskraft. Tønder bliver bl.a. kaldt for ”Danmarks aluminiums hovedstad” da vi beskæftiger rigtige mange i ALU-branchen – Derudover finder i også store virksomheder som ECCO, HYDRO og Hartmann samt over 300 SMV’er. Vi har også rigtig mange andre spændende karrieremuligheder, så kig forbi vores stand og mød nogle af virksomhederne fra Tønder eller få en snak om hvilke mulighederne der er for dig i Tønder.

Tønder er kunst, kultur – og rigtig meget andet.

I Tønder har vi lidt af det hele, og noget har vi endda rigtig meget af, fx noget af det mest enestående natur i Danmark. Med Nationalpark Vadehavet lige uden for døren kan vi byde på fantastiske naturoplevelser: Sort sol, Østerssafari og meget mere. Vi har højt til loftet – mod vest det åbne hav og inde i landet er vi forbindelsen til resten af Europa.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.