Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Softwareudvikler Hardudvikler Tekniker

Mød os her

Ansatte

1400 Globalt

Lokationer

Slangerup

Lær mere

Kontakt

Fabriksvangen 13
3550 Slangerup

www.teledynemarine.com

Teledyne RESON

Teledyne Marine i Denmark har mere end 40 års erfaring med udvikling, produktion og salg af højteknologiske undervandsløsninger
Om Teledyne Marine
Er du fascineret af AI, autonome undervandsfortøjer, aukustik og algoritmer. Bliver du inspireret af at løse det umulige og det ukendte som vores verdenshave gemmer på. Så læs bare videre.

Teledyne Marine er en førende leverandør af akustiske undervandsløsninger af høj kvalitet. Med global tilstedeværelse og servicefaciliteter er vi specialiserede i design, udvikling, fremstilling og idriftsættelse af avancerede multibeam-sonarsystemer, sensorer, transducere, hydrofoner og survey-software.

Som højt specialiseret og globalt førende virksomhed inden for sonarsystemer til undervandsbrug er det afgørende at have de rigtige medarbejdere – fra udviklere og teknikere til salgsfolk, ledere og administrativt ansatte.


Værdier

Vores værdier bygger på en høj moral og etik, vi løser problemer sammen og holder en god tone. Der er højt til loftet når det kommer til innovative ideer og vi bestræber os på at gøre vores bedste.  Mest af alt er vi meget passionerede i vores arbejde og har det sjovt.
Kom og mød os
Ønsker du at være en del af en dynamisk højteknologisk virksomhed, hvor der stilles krav til den enkelte medarbejder og hvor der i høj grad løftes i flok, så kom og se os på Karrierdagene i København.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.