Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

På Teknologisk Institut bliver du en del af et stort fagligt netværk af de dygtigste specialister inden for en lang række områder. Vi er mange ingeniører og cand.scient.er, flere med en ph.d., men også andre uddannelsesretninger kendetegner os – lige fra antropologer til cand.polit.er og cand.comm.er. Alle har vi vores særlige specialiseringer og interessefelter, hvilket tilsammen gør os til en faglig mangfoldig og innovativ arbejdsplads.

Mød os her

Ansatte

1.100

Lokationer

Taastrup
Aarhus
Odense

Lær mere

Kontakt

Teknologisk Institut
Gregersensvej 1
2630 Taastrup

Teknologisk Institut

Teknologi for en bedre fremtid

Teknologisk Institut arbejder med at få den grønne omstilling til at ske i virksomhederne bl.a. indenfor energieffektivisering, materialer og fremtidens fødevarer. Vi hjælper dansk erhvervsliv med at omsætte viden til teknologiske løsninger, der virker i praksis. På den måde skaber vi vækst og arbejdspladser i Danmark.
Bliv en del af holdet

 Vi gør en forskel. Vi har et tæt samarbejde med virksomheder og forskningsinstitutioner, både nationalt og internationalt, og vi skaber innovative og bæredygtige løsninger for Danmarks fremtid.

• Vi udfordrer dig fagligt. Specialviden er vores vigtigste ressource, når vi leverer nye metoder, produkter, rådgivning, undervisning og test. Vi samarbejder, internt såvel som eksternt om nye banebrydende teknologier og metoder.

• Vi har plads til udfoldelse. Vi spiller hinanden gode, og vi udfordrer dig i nye retninger. Vi har frihed under ansvar, og en høj grad af fleksibilitet.

• Vi er Danmarks førende innovationsinstitut, og vi har unikke multidisciplinær kompetencer og råder over avancerede laboratoriefaciliteter. Det sikrer, at vi leverer innovative helhedsløsninger på tværs af fag og brancher.

Læs mere om dine muligheder for karriereudvikling og se ledige job på www.teknologisk.dk/job

Du kan desuden følge os på LinkedIn, Instagram eller Twitter og se nogle af vores aktiviteter.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.