Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi henviser til SDU’s Jobbank, hvor der både er jobs på SDU samt mange jobmuligheder fra virksomheder, der er særligt interesserede i studerende og/eller alumner fra SDU.

Mød os her

Ansatte

På dagen vil du møde karrierevejledere Johanne Rabjerg Hansen og Emil Hørlyk Knudsen

Lokationer

Odense

Lær mere

Kontakt

Syddansk Universitet

Synes du også, det kan være lidt svært helt at greje, hvordan du får mest ud af at deltage på en messe som Karrieredagene? Så kom forbi SDU’s stand til en snak om fx:

Hvordan henvender jeg mig til de virksomheder, jeg synes er spændende?
Hvad kan jeg spørge om?
Hvordan følger jeg op efter en god snak?

Det kan også være, du er lidt nervøs og gerne lige vil ”tale dig varm”, inden du skal ud og tale med de virksomheder, du i virkeligheden deltager for.

Så kom forbi os 😊

På Karrieredagene kan du komme forbi vores stand til en snak om fx:

Hvordan du får mest ud af Karrieredagene

Det er helt normalt, at være lidt i tvivl om, hvordan du får mest muligt ud af at deltage på en messe. Vi vil meget gerne tale med dig om, hvordan du bedst netværker både under og efter messen, ligesom vi også gerne agerer ”prøvekaniner” for spørgsmål ol., du har forberedt til dagen.

SDU Jobbank

På jobbank.sdu.dk kan du finde relevante studiejob, praktik- og projektsamarbejder samt fuldtidsjobs fra arbejdsgivere, der gerne vil samarbejde med studerende eller færdiguddannede fra SDU.
På SDU Jobbank har du også mulighed for at oprette dit CV, som virksomhederne kan fremsøge, når de leder efter nye medarbejdere.

Jobsøgningsstrategier

Der er mange måder at gribe din jobsøgning an på, og det kan ofte være vanskeligt at finde ud af, hvad der fungerer bedst alt efter, hvilke jobs du vil søge og hvilke personlige præferencer, du har.
Vi kommer gerne med gode bud på ”best practices”, ligesom vi også meget gerne vil sparre med dig omkring, hvad der måske kan virke bedst for dig alt efter din særlige profil og interesser.

Feedback på ansøgningsmateriale

Har du CV eller ansøgning med, må du gerne komme forbi og få feedback på dit materiale. Vi kan også tage et kort kig på din LinkedIn-profil, hvis du er i tvivl om, hvad den med fordel kan indeholde.

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.