Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

I Sydbank ansætter vi hvert år en række studerende og nyuddannede. – studentermedhjælpere, praktikanter, trainees eller nyuddannede fuldtidsansatte. Studerende og nyuddannede bliver ansat bredt i Sydbanks centrale funktioner – det kunne f.eks. være i Kommunikation & Marketing, Jura, HR, Kapitalforvaltningen, Markets, Digital Banking eller andre stedet. Kunne du tænke dig at blive en del af holdet?

Mød os her

Ansatte

Med ca. 2.100 engagerede medarbejdere organiseret i 13 decentrale områder er Sydbank stor nok til at være dygtig og lille nok til at være nærværende.

Lokationer

Sydbank er Danmarks tredje største pengeinstitut. Banken har 53 filialer i Danmark – plus tre filialer i Tyskland. Sydbank har hovedsæde i Aabenraa.

Lær mere

Kontakt

Sydbank A/S

I Sydbank har vi hver dag et mål om at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil.
Vi ser dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv

I Sydbank har vi hver dag et mål om at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. Vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bank – helt enkelt.

Vi skaber vores resultater med ordentlighed som omdrejningspunkt og på et fundament af tætte relationer, stærk faglighed og et godt sammenhold.

Find dit næste og bedste job hos os.

Mød stærke specialister med faglig mangfoldighed
I Sydbank ser vi dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv. Derfor hylder vi udvikling, uddannelse og frihed under ansvar. Vi er en organisation med mange forskellige faglige profiler og baggrunde. Det er dine ambitioner, dit engagement og din lyst til at lære nyt, som afgør, hvilke karrieremuligheder du har i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.
Sydbank – mere end bare en bank

Vi har ikke kun jobs til bankrådgiver, men har også mange andre jobmuligheder, indenfor f.eks. intern revision, jura, IT, compliance, Økonomi, HR, kommunikation og marketing.

Vi er stolte af sammenholdet i Sydbank
Godt kollegaskab og sammenhold er vigtige grundpiller for vores succes. Sammen skaber vi en god arbejdsplads og en endnu stærkere bank. Vi er stolte af at være blandt de bedste, når det handler om medarbejdernes trivsel.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.