Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye medarbejdere – både til større undersøgelser og årsrevisionen. I større undersøgelser har alle medarbejdere en samfundsvidenskabelige baggrund, som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.scient.soc og cand.polit, mens vi i årsrevisionen både har medarbejdere med en cand.merc.aud. og samfundsvidenskabelige baggrunde.

Mød os her

Ansatte

280/-

Lokationer

København

Lær mere

Kontakt

Rigsrevisionen
Landgreven 4
1301 København K

www.rigsrevisionen.dk

Rigsrevisionen

Rigsrevisionen reviderer statens regnskaber og undersøger, om statslige midler administreres, som Folketinget har besluttet.
Hvem er vi?

Rigsrevisionen er en uafhængig institution under Folketinget og vi arbejder i spændingsfeltet mellem Folketinget og forvaltningen. Hos os får du et solidt kendskab til staten og det statslige systems virke og et stort indblik i forvaltningspolitiske problemstillinger. Dit arbejde behandles af Statsrevisorerne og omtales i medierne. Vi har stort fokus på fagligheden af vores produkter.

Vi har et stærkt tværfagligt miljø med mange unge og engagerede akademikere. De fleste af os er kandidater i forvaltning, revision, økonomi, jura m.m. I de enkelte team har vi stor frihed til selv at planlægge og udføre vores opgaver – derfor er det vigtigt, at vi er selvkørende og kan træffe beslutninger. Hos os får du masser af udfordringer og muligheder for at arbejde med mange forskellige typer af opgaver og fagområder. Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og bruger mange resurser på kompetenceudvikling.

Hvem er du?

Når vi søger nye kolleger, leder vi efter dig, som er stærkt fagligt funderet, har analytisk sans og gode metodiske færdigheder.  Du formidler komplicerede problemstillinger i et klart sprog og skaber god kontakt til interne og eksterne samarbejdspartnere. Du er engageret, initiativrig og en god kollega, som medvirker til, at hele teamet kommer i mål med opgaverne.

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.