Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

I Region Midtjylland kan du få et job og en karriere med lidt mere mening. Der er mange jobmuligheder rundt i hele regionen på hospitalerne, i psykiatrien, på det sociale område, regional udvikling eller administration. Med cirka 30.000 kolleger er der mange jobmuligheder – eller muligheder for samarbejde, hvis du er studerende.

Mød os her

Ansatte

I Region Midtjylland er der 30.000 medarbejdere.

Lokationer

Region Midtjylland har hospitaler, sociale tilbud og regionshuse rundt i hele regionen.

Lær mere

Kontakt

Regionshuset Viborg
Koncern HR Tlf. 78410701
kontakt@regionmidtjylland.dk

Region Midtjylland

Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed med hovedopgaver inden for sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede samt at drivkraft for vækst gennem regional udvikling.
Find et job med hjerne og hjerte
Et job og en karriere i Region Midtjylland handler om mennesker, uanset om du arbejder inden for somatikken, psykiatrien, det sociale område, regional udvikling eller administration. Du får højt til loftet, og innovation, digitalisering og bæredygtighed er nøgleord i vores arbejde. Vi hjælper dig til at blive dygtigere hele tiden, så du  udvikler  dig og kan samarbejde på tværs af arbejdsområder

Hvilke jobs kan jeg få?

På hospitalerne og i psykiatrien er der mange jobs er inden for det sundhedsfaglige område som bl.a. læge, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, psykolog og fysioterapeut. På det sociale område er der også jobs som bl.a. pædagogisk personale, lærere og en lang række andre faggrupper.

Der er også jobs på de tekniske og praktiske områder som håndværkere, maskinmestre og ingeniører for at holde hospitalerne og institutionerne kørende.
På det administrative område kan du gøre karriere inden for fx politisk sagsbehandling, sundhedsfaglige planlægning og miljø og kultur. Kommunikation, it og HR er også vigtige områder.
Muligheder for studerende
I Region Midtjylland har du mulighed for:
·  Praktikforløb
·  At blive studentermedarbejder
·  Speciale og projektsamarbejde
Samarbejdet tilrettelægges mellem dig og den pågældende arbejdsplads.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.