Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Uanset din faglighed, vil du træde ind i en verden af muligheder, indflydelse og mangfoldighed med plads til dine ambitioner. Har du f.eks. en uddannelse inden for jura, politik, økonomi, ingeniørvidenskab, it, data, kommunikation, HR, kontor og administration, miljø, teknik, uddannelsesvidenskab eller sundhedsvidenskab, så er vi en spændende arbejdsplads for dig.

Mød os her

Ansatte

44.000 / –

Lokationer

København og omegn, Nordsjælland og Bornholm.

Lær mere

Kontakt

https://www.regionh.dk/job

 

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden er hospitaler, akutberedskab og sociale tilbud til 1,8 mio. borgere samt klima, miljø, trafik og uddannelse.
Det handler om liv

Som ansat i Region Hovedstaden er du med til at varetage nogle af samfundets vigtigste opgaver – nemlig sundhedsvæsenet, miljø og regional udvikling. Selvom du ikke arbejder direkte med patienten eller borgeren, så bidrager du hver dag til, at Region Hovedstaden forbliver et attraktivt sted at bo og arbejde.

Hos os handler det om liv. At redde liv. Hjælpe liv til verden. Sikre høj livskvalitet. Balance mellem arbejds- og privatliv. Vi interesserer os for dit liv.

Gør karriere i Region Hovedstaden

Vi er kendetegnet ved et stærkt og mangfoldigt fagligt miljø med gode karriere- og udviklingsmuligheder. Uanset om du motiveres af varierende opgaver som spænder bredt, om du ønsker at specialisere dig eller du har ambitioner om at blive leder, så er vi en god arbejdsplads for dig. Vi har bl.a. vores eget ledelsesudviklingsprogram, som er baseret på nyeste forskning.
At arbejde i Region Hovedstadens koncerncentre

Koncerncentrene er Region Hovedstadens centrale administration, støttefunktioner for sundhedspersonalet, en stor it-arbejdsplads og bygherre for nye hospitaler. Vi er ca. 3.100 ansatte i koncerncentrene og 44.000 ansatte i hele Region Hovedstaden.
Her kan du arbejde indenfor økonomi og indkøb, IT og digitalisering, byggerier og vedligehold af ejendomme, rammer for sundhedsvæsnet og hospitalsplaner, regional udvikling, kommunikation, HR og uddannelse.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.