Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi leder efter mange forskellige profiler og fagligheder. Så uanset om du er it-specialist, analytiker, jurist, kontoruddannet, journalist, analytiker, statskundskaber, økonom eller noget helt niende, så tjek vores ledige stillinger ud.

 

Mød os her

Ansatte

Der er cirka 17.000 ansatte i politiet. De 11.000 af dem er politiuddannede, de 6.000 er civilt ansatte.

Lokationer

Politiet dækker hele Danmark, og vi ansætter derfor også civile over hele landet.

Lær mere

Kontakt

www.politi.dk/job-i-politiet

Politi

Vidste du, at der i politiet sidder omkring 6.000 civilt ansatte og arbejder for, at politiet fungerer? Mød nogle af dem på vores stand.

Du kender politibetjenten på gaden, men har du tænkt over, hvor mange andre fagligheder der hver dag bidrager til, at politiet kan løse sin vigtige opgave med at forebygge, bekæmpe og efterforske kriminalitet i Danmark? Ud af politiets i alt cirka 17.000 ansatte er omkring de 6.000 af dem civilt ansatte. Det tal dækker over alt fra akademikeren der hjælper med ledelsesbetjening, til it-specialisten der udvikler vores næste nye politi-app.

Vi arbejder sammen på tværs af faglige baggrunde og ser det som en styrke, at vi kan lære af hinanden. Du kan forvente fagligt bred og kompetent sparring med dine kolleger og en god arbejds- og fritidsbalance, som også gavner arbejdsmiljøet og opgaveløsningen

Vi er altid på udkig efter nye kolleger, der vil være med til at gøre en forskel for Danmark. Kom forbi vores stand og mød nogle af os.
Vi glæder os til at hilse på dig.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.