Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi har altid brug for nye, lyse hoveder, der kan være med til at udleve vores ambitioner. Er du ét af dem?

Jobs: https://norlys.dk/job/ledige-stillinger/

 

Mød os her

Ansatte

3.000 ansatte i Danmark.

Lokationer

Aalborg
Støvring
Brønderslev
Esbjerg
Aarhus
Silkeborg
Kolding
Ringsted
København

Lær mere

Kontakt

Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

Norlys

Norlys er landets største energi- og telekoncern. Med mere end 750.000 andelshavere og 1,7 millioner kunder står vi på et stærkt fundament. Vi er drevet af at skabe positiv forandring i samfundet gennem vores stærke fællesskab. Vi handler fremsynet og innovativt, men samtidig samvittighedsfuldt på vores kunders og samfundets vegne.

Du er fremtiden

Norlys er en stor virksomhed med 100 års erfaring og 40 fusioner bag sig. Hos os er der plads til, at du kan sætte dit eget personlige præg, hvis det er det, du vil. Hos Norlys er det dig og dine kolleger, der tegner fremtiden. Derfor har vi stort fokus på både dig og din faglige udvikling. Vi er nemlig kun så gode som vores medarbejdere. Og vi vil være blandt de bedste.

Vores kultur hviler på et fundament, som til enhver tid guider vores adfærd: fællesskab, ansvarlighed og nytænkning. Vi ved nemlig, at vi løfter bedre i flok end hver for sig, når vi skal udtænke den bedste fremtid, og vi tør dele idéer og perspektiver. Så hvis du er en ansvarsfuld, nysgerrig holdspiller, lover vi dig en spændende fremtid hos os.

Mennesker følger mennesker

I Norlys tror vi på, at gode medarbejdere søger mod virksomheder med en stærk kultur. Derfor er vi ikke bare optagede af at skabe resultater, men også af måden, vi gør det på. Alle ledere i koncernen skal være rollemodeller for god adfærd og ambitiøse mål. Og alle ledere skal arbejde bevidst med deres lederskab og indvirkning på andre mennesker. Kun sådan kan vi udvikle ledere, der samler deres medarbejdere og får det bedste frem i den enkelte. Mennesker følger nemlig ikke eksamensbeviser, smarte ord eller lange Powerpoint-præsentationer. Vi følger nogen, der kan inspirere os, og som vi kan spejle os i – noget, der giver mening.

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.