Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi søger dig, der vil være med til at udvikle nogle af samfundets mest komplekse og spændende IT-løsninger, og som vil være med til at drive Europa mod en bæredygtig fremtid i en tid med digitalisering. Vi tror nemlig på, at kandidater som dig, der kommer direkte fra universitet, har den rette tankegang og teoretiske viden i forhold til måden vi udvikler og udfører IT-projekter på.

Mød os her

Ansatte

Vi en international virksomhed med mere end 7400 ansatte efter opkøbet af Intrasoft i 2021.

Lokationer

København
Aarhus
Aalborg

Lær mere

Kontakt

www.netcompany.com

Netcompany

Netcompany er en it-serviceleverandør, der leverer samfunds- og forretningskritiske løsninger, der fremskynder kundernes digitale transformation.
Om Netcompany:

Vi er en rendyrket IT-service virksomhed. I dag er vi førende inden for den næste genereation af IT-rådgivning i Nordeuropa, hvor vi bygger moderne IT-løsninger og introducerer avanceret brug af teknologi til store globale kunder i agile teams. Vi tror på, at teknologi gør en positiv forskel for samfundet, virksomheder, miljøet og vores fælles fremtid. Vores mål er at give samfundet mulighed for at stå uafhængigt og stærkt samt gå forrest i at forme en bedre fremtid.

Fortsæt din udvikling:

Når du starter hos os, får du en personlig mentor, som vil vejlede dig igennem din udvikling og i at nå dine mål.  Du vil blive en del af vores uddannelsesprogram, Netcompany Academy, hvor du tilbydes kurser og seminarer, om alt fra teknologier til kundehåndtering. Alle kurser undervises af erfarne kolleger, hvilket er med til at sikre, at alt indhold er af høj relevans og bygger ovenpå din faglighed.

Et inkluderende fællesskab:

Vi prioriterer fællesskab højt. Vi fremmer aktivt en åben og imødekommende arbejdskultur, der bygger på samarbejde og tillid til hinanden, og hvor der til enhver tid er mulighed for sparring. Vi tilbyder et fælles miljø, hvor vi engagerer os i hinanden på tværs af afdelinger og projekter. Hertil har vi en lang række af sociale og faglige arrangementer, der giver dig de bedste muligheder for at udvide og opbygge et netværk allerede tidligt i din karriere.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.