Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

“Der er flere grunde til, at jeg valgte at søge job i Nævnenes Hus. Det udslagsgivende var nok, at det er juraen, som er i højsædet, og at man har tiden til at gøre sit arbejde ordentligt” Se om vi har en stilling, der passer til dig!

Mød os her

Ansatte

Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere i Danmark.

Lokationer

Vi er placeret midt i Viborg.

Lær mere

Kontakt

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
+45 72405600
nh@naevneneshus.dk

Nævnenes Hus

I Nævnenes Hus betjener og understøtter vi uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe korrekte afgørelser til tiden.

På den måde understøtter vi en smidig, hurtig og tilgængelig måde at løse konflikter på, når de opstår mellem borgere, virksomheder og myndigheder.
Nævnenes Hus
– Et job med juraen i højsædet

Hvis du brænder for at have juraen i højsædet og ønsker at anvende dine juridiske kompetencer fra studiet i praksis og dermed være med til at sikre lige ret for alle, så er Nævnenes Hus stedet for dig. Som ansat i Nævnenes Hus kan du bl.a. komme til at behandle sager inden for forbruger-, erhvervs-, miljø-, plan og energiret samt behandle aktindsigtssager.

Vi har et stort fokus på at sikre et godt og trygt læringsmiljø med rig mulighed for sparring og feedback. Som jurist i Nævnenes Hus har du også mulighed for at rokere internt i huset, og dermed prøve kræfter med flere forskellige retsområder — helt uden at skifte arbejdsplads.

Her bliver du klædt godt på ift. at arbejde med juridisk metode, tilskære og belyse en sag og udarbejde afgørelsesudkast mv. af høj kvalitet. Du vil derfor opnå generelle juridiske kernekompetencer, som du kan anvende på studiet og i din videre karriere.

Det er vigtigt for os, at job, fritidsliv og uddannelse hænger sammen, og derfor tilbyder vi fleksibilitet til at planlægge dine arbejdsdage og mulighed for hjemmearbejde.Vi er glade for vores bachelorfuldmægtige, og glæden er heldigvis gensidig. Derfor er mange af vores bachelorfuldmægtige fortsat i Nævnenes Hus efter endt uddannelse. Det er også muligt at komme i praktik hos Nævnenes Hus i forbindelse med dine studier.

Noget for dig – tilmeld dig vores jobagent

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.