Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

 

 

Mød os her

Ansatte

Vi er ca. 3000 mennesker fordelt over hele landet.

Lokationer

Vi har lokationer fordelt over hele landet.

Lær mere

Kontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri består af et departement og tre styrelser: Landbrugsstyrelsen, Fiskeristyrelsen og Fødevarestyrelsen.
Styrelserne varetager myndigheds- og forvaltningsopgaver samt den ministerbetjening og politikudvikling, som kræver nærhed til driften og styrelsernes faglighed.
Om os

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri består af et departement og tre styrelser: Landbrugsstyrelsen, Fiskeristyrelsen og Fødevarestyrelsen.  Institutionerne agerer som en samlet koncern:

  • Departementet varetager politikudvikling, ministerbetjening og den overordnede styring og udvikling af ministerområdet.
  • Styrelserne varetager myndigheds- og forvaltningsopgaver samt den ministerbetjening og politikudvikling, som kræver nærhed til driften og styrelsernes faglighed.
I Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri arbejder vi med rammerne for landbrugets, fiskeriets og alle øvrige fødevareerhvervs produktion og udvikling. Ministeriet fremmer bæredygtige og ressourceeffektive løsninger og bidrager med at udvikle et erhverv, der kan skabe mere vækst og flere arbejdspladser i Danmark.
Samtidig arbejder ministeriet for, at den mad, vi spiser, er sund og klimavenlig.
Kom forbi og hør mere
Den 19. april i København kan du møde medarbejdere fra alle tre styrelser. Vi er løbende på udkig efter nye, dygtige kolleger, der vil arbejde for en bæredygtig fødevareproduktion, understøtte de politiske målsætninger om grøn omstilling og udvikling af landbruget og sikre et bæredygtigt fiskerierhverv og – rekreativt fiskeri.

Vi er ca. 3000 mennesker fordelt over hele landet – og du kan finde jobs på mange forskellige lokationer i Danmark.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.