Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi søger praktikanter til efteråret 2024. Læse mere og se evt. andre ledige stillinger.

Mød os her

Ansatte

+ 350 i Danmark
+ 700 Globalt

Lokationer

Støvring
Aalborg
Hornslet
Brøndby
Humlebæk

Polen, Ukraine og Asien

Lær mere

Kontakt

Mekoprint A/S

Mekoprint er en international produktionsvirksomhed, der producerer kundespecifikke komponenter til elektronik- og industrivirksomheder.

Vi er familieejet og ejerledet gennem 70 år.

Vi skaber sammen

Mekoprint er en international udviklings- og produktionspartner, der er specialiseret i kundespecifikke komponenter til elektronik- og industrivirksomheder. Vores succes bygger på 70 års erfaring og unik specialistviden i selvstændige teams med et brændende ønske om at skabe sammen.

Vi er optaget af at indgå i et ligeværdigt og fælles forpligtende samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi gør os umage i alt, hvad vi laver, og det ligger naturligt for os at tage ejerskab med tydelig forventningsafstemning og fælles mål. Vi er gode til at sammensætte det rigtige team, som forstår kundens behov. Vi arbejder aldrig efter egen agenda, men vi tillader os, at udfordre på nye og alternative løsninger, der bidrager positivt til kundernes udvikling, drift og bundlinje.

Fundamentet er vores forbedringskultur, som bygger på et unikt sammenhold, en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og et ønske om langsigtet udvikling. Det vil vi fortsat udbygge med ambitiøse investeringer, udvidet global tilstedeværelse og som frontløber i den bæredygtige omstilling. Suppleret med øget digitalisering vil vi blive endnu bedre til at skabe sammen – til gavn for os alle.
Hvilke tips vil I gerne give til de messebesøgende forud for Karrieredagene?

Vær nysgerrig.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.