Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

Ansatte i DK på kontoerne i Arden og Svenstrup: 220
Ansatte globalt i Körber koncernen 10.000

Lokationer

Arden & Svenstrup DK

Globalt i Körber koncernen er der mange lokationer fordelt i Europa, Nord Amerika, Asien og Australien

Lær mere

Kontakt

Industrivej 8
9510 Arden

Körber Supply Chain DK

Vi er en stærk leverandør af automatiserede logistikprodukter og -systemer til intern logistik og materialehåndtering.
Brænder du for teknik, programmering, og/ eller konstruktion?  Så er Körber Supply Chain DK helt sikkert arbejdspladsen for dig!

Vi er globalt ledende leverandør af den patenterede palleterings- og depalleteringsløsning Layer Picker®. Vi udvikler og implementerer komplette systemløsninger efter kundernes ønsker, baseret på egne produkter, og dækker hele forsyningskæden inden for automatiserede logistiske løsninger.

Stærke produkter og dygtige medarbejdere

Hos Körber Supply Chain DK arbejder vi hver dag fokuseret på at skabe værdi for vores kunder gennem øget produktivitet og effektive logistikløsninger. Vi har en særdeles stærk markedsposition, og vi er meget bevidste om at vores succes bygger på både stærke produkter og dygtige medarbejdere.

Ansvar, fleksibilitet og udfordrende opgaver
Du har muligheden for at blive del af en succesfuld virksomhed med markedsledende, højteknologiske produkter, samt arbejde i et marked i stærk vækst. Vi tilbyder særdeles gode udviklingsmuligheder, og du vil opleve et stærkt kollegaskab, kompetent sparring og et højt fagligt niveau i opgaveløsningen.
Hverdagen er præget af ansvar og fleksibilitet samt afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver, hvor du bliver del af et team præget af højt humør og en uformel omgangstone, ligesom der i hele virksomheden er stort fokus på at sikre trivsel og stolthed.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.