Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

I Københavns Kommune leder vi efter kandidater med mange forskellige uddannelsesbaggrunde. Bredden i vores opgaver betyder, at vi har ledige stillinger inden for mange fagområder. Du kan være nyuddannet, evt. med erfaring fra et studiejob eller have erfaring fra andet arbejde. Vi søger bl.a. kandidater med kompetencer indenfor økonomi, jura, it, ingeniør, kultur, klima, byplanlægning, undervisning, pædagogik, sundhed og pleje, HR og administration.

Du kan læse mere om Københavns Kommunes 7 forvaltninger her:

https://www.kk.dk/om-kommunen/job/vores-arbejdsplads

Du kan tilmelde dig vores jobagent her:

https://www.kk.dk/om-kommunen/job/mere-om-ansaettelse

På kk.dk/job kan du oprette en jobagent og løbende følge vores aktuelle jobtilbud.

Mød os her

Ansatte

Ca. 45.000

Lokationer

Københavns Kommunes arbejdspladser ligger spredt ud over hele kommunen, og enkelte institutioner og skovbørnehaver ligger udenfor kommunegrænsen.

Lær mere

Kontakt

Du kan også følge os på LinkedÍn, Twitter, Instagram og Facebook – her bringer vi løbende nyheder fra København.

Københavns Kommune

Vi udvikler landets hovedstad og servicerer ca. 650.000 københavnere gennem arbejdet i vores syv forvaltninger.

Vil du have en hverdag, hvor vi udvikler os til gavn for København og hinanden?

København som by og arbejdsplads

Københavns Kommune er Danmarks største arbejdsplads, flettet sammen af mange mindre arbejdspladser rundt omkring i hele byen. Præcis ligesom København er en pulserende storby, som er bygget på mange forskellige fællesskaber. Vi har kort til naboerne og højt til loftet, både i København som by og i Københavns Kommune som arbejdsplads.

Mangfoldighed og en hverdag med mening
I Københavns Kommune er vi lige så forskellige, som de københavnere, vi arbejder med og for. Københavns Kommune arbejder aktivt med ligestilling og inklusion og ser mangfoldighed som en styrke. Vores arbejdspladser skal afspejle den diversitet, der kendetegner byen, og dette bidrager alle vores medarbejdere til med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Vi arbejder sammen hver eneste dag for at gøre livet i København endnu bedre. Det er det, der giver vores hverdag mening.
Karriere- og udviklingsmuligheder

I Københavns Kommune  har vi stærke faglige miljøer. Der er både de nære relationer på arbejdspladserne og de høje ambitioner, der får luft under vingerne i vores hovedstad. Samtidig gør vores størrelse og spændvidde, at du som medarbejder har mulighed for at udvikle dig til gavn for dig og byen. Mulighederne er mange.

Læs mere om Københavns Kommunes arbejdspladser på www.kk.dk/job

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.