Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Hos Keepers søger vi nyuddannede økonomikonsulenter, der ønsker at starte deres karriere indenfor økonomi. Vi leder efter kandidater, der brænder for økonomi, og som ønsker at være med til at skabe værdi internt i Keepers samt ude hos vores kunder.

Jobs: https://keepers.nu/job/

 

Mød os her

Ansatte

Keepers beskæftiger ca. 90 medarbejdere fordelt på tre lokationer i Danmark.

Lokationer

København: Dronningens Tværgade 9, 1. sal
DK-1302 København K

Fredericia: Strevelinsvej 38
DK-7000 Fredericia

Aalborg: Lyngvej 2
DK-9000 Aalborg

Lær mere

Kontakt

Outsourcing
+45 6161 8833
outsourcing@keepers.nu

Consulting
+45 4273 4549
kfeldstein@keepers.nu

Payroll
+45 2929 6636
mbjerg@keepers.nu

Keepers ApS

Den innovative spiller
Keepers er branchens innovative spiller indenfor outsourcing af hele eller dele af økonomifunktionen samt konsulentydelser indenfor økonomi og regnskab.

Keepers tilbyder bogholderi, løn, interimpersonale & rådgivning.
CFO services – enkelt, effektivt, nærværende.

Hos Keepers vil du blive en del af et dedikeret team af kolleger med et stærkt fokus på sammenhold i en innovativ virksomhed, der leverer CFO services i form af skræddersyede regnskabs- og konsulentydelser til virksomheder i hele Danmark.

Keepers faciliterer en stejl læringskurve, så du kontinuerligt udvikler dig fra “grøn” økonomikonsulent hen mod rollen som stærkt funderet CFO. Du ledes og udvikles af vores eksisterende team af erfarne og professionelle økonomikonsulenter, der alle er højtuddannede og har solid konsulenterfaring fra Keepers samt nogle af de mest velansete virksomheder i Danmark inden for økonomistyring og regnskab, herunder Deloitte, KPMG og EY.

Som ansat i Keepers vil du dagligt være i dialog med dine kunder. Derfor er det vigtigt, at du er imødekommende, serviceorienteret, god til at lytte og har interesse for de mennesker, du omgiver dig med. Vi forventer desuden, at du har et højt drive, er motiveret og ikke mindst ambitiøs med en målsætning om at gøre en forskel for kunder, kolleger og dig selv.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.