Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder i en international virksomhed, som skaber gode forudsætninger for, at hver enkel medarbejder kan præge sin egen karriere.​​ ​Vi søger løbende efter forskellige profiler, men særligt kandidater med juridisk eller ingeniørmæssig baggrund har vores interesse.

Mød os her

Ansatte

If har ca. 7.900 ansatte globalt, hvoraf ca. 650 arbejder i If Danmark

Lokationer

If Danmark har hovedkontor på Stamholmen i Hvidovre og vi har vores største kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki og Turku. Derudover er vi repræsenteret i mere end 200 lande i verden.

Lær mere

Kontakt

If Forsikring

Som Nordens største forsikringsselskab med knap 4 millioner kunder fra hele Norden og Baltikum, forsikrer vi i If alt fra privatpersoner til erhvervsvirksomheder og kæmpe internationale selskaber.
Hos If forsikrer vi de største og mest komplekse danske virksomheder rundt omkring i verdenen. Vi sætter en ære i at kende kundernes forretning, sætte handling bag vores ord og sikre, at vi kan være ved kundernes side, når skaderne sker.

Mere end blot et arbejde

Hos If  tilbyder vi et fundament for en meningsfuld karriere, der giver dig mulighed for at vokse, udvikle dig og gøre en reel forskel for andre.
Med et job hos os, kan du få indsigt i de makroøkonomiske tendenser der påvirker forsikringsverdenen og sammen med vores salgfolk, underwritere, jurister, skadesrådivere, ingeniører og akturarer være med til at risikovurdere og prisfastsætte komplekse forsikringsprogrammer eller behandle spændende skader på tværs af forskellige brancher. Som en del af Nordens største forsikringsselskab arbejder du tæt sammen med dygtige kollegaer fra Norden samt specialister fra hele verden.  Med forskellige baggrunde, drivkræfter og drømme bidrager vi alle til en inkluderende og kreativ arbejdsplads. I en kultur, hvor tillid er rygraden, og vores nysgerrighed driver os fremad, lægger vi vores sjæl og hjerte i alt, hvad vi gør.​​ Tonen er uformel og der er højt til loftet.
For os handler det om mennesker og derfor er det gode og afbalanceret arbejdsliv også i fokus. Med bl.a. flere foreninger, træningsfaciliteter og sociale arrangementer er der mulighed for at sikre et sundt Work-Life Balance.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.