Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi søger dig, som har mod på at dykke ned i revisionsfaget, blive klogere og udvikle dig som revisor og som kollega. Hos os vil du tilegne dig en bred pallette af organisatoriske kompetencer kombineret med den dybe økonomiske forståelse. Kompetencer, som også efterfølgende vil give dig en høj grad af jobsikkerhed – uanset om du ønsker at udfolde dit talent indenfor eller udenfor revisionsbranchen.

Mød os her

Ansatte

600 medarbejdere i Danmark.
67.000 medarbejdere globalt.

Lokationer

København
Hillerød
Viby Sjælland
Aalborg
Hadsund
Grenå
Randers
Hadsten
Aarhus

Lær mere

Kontakt

Grant Thornton
Stockholmsgade 45
2100 København Ø

HR chef Christina Bagge
+45 35 27 52 46
Job@dk.gt.com
www.grantthornton.dk/job-karriere

Grant Thornton

Drømmer du om en karriere med rig mulighed for at udvikle dig som menneske og kollega, give meningsfuld rådgivning og samtidig opnå stor indsigt i et væld af forskellige brancher? Så er jobbet som revisor hos Grant Thornton måske noget for dig.
Bliv en del af Grant Thornton

Hos os bliver du en del af en af Danmarks ledende revisions- og rådgivningsvirksomheder med rødder helt tilbage til 1925. På verdensplan har Grant Thornton 67.000 medarbejdere, hvoraf Grant Thornton Danmark bidrager med godt 600 yderst kvalificerede medarbejdere. Det gør os store nok til at løfte udfordrende og spændende sager for vores mange forskellige kunder, men samtidig små nok til, at vi kender hinanden på kryds og tværs af teams og afdelinger. Den balance er vi stolte af.

Som revisor i Grant Thornton kommer du tæt på vores kunder fra dag 1. Det er vigtigt for os, at vores kunder altid kan regne med den største grad af professionalisme, kompetence og nærvær, når vi samarbejder. For det er hjerteblod for os at skabe resultater og sikre tryghed blandt vores kunder gennem meningsfuld rådgivning inden for klassiske revisionsområder såsom regnskab og skat, men også mere specialiserede områder som cybersikkerhed, moms eller Environmental Social Governance (ESG).
Vores medarbejdere er vores største aktiv
Vi leverer bedst, når vores medarbejdere er glade og motiverede. Derfor har vi altid et skarpt øje på den enkelte medarbejders faglige og personlige udvikling gennem individuel uddannelse og løbende sparring. Grant Thornton er en arbejdsplads, som har medarbejderens trivsel øverst på dagsordenen, for vores største aktiv er vores medarbejdere.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.