Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi har løbende behov for mange forskellige profiler til vores mange attraktive stillinger. Du kan til enhver tid se vores ledige stillinger via vores jobsite.

Mød os her

Ansatte

1.900 personer / 6

Lokationer

Lokationer i hele Danmark (Sjælland, Jylland & Bornholm).

Lær mere

Kontakt

Hovedkontor
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup

www.fvst.dk

Fødevarestyrelsen

I Fødevarestyrelsen arbejder vi for at sikre sunde og bæredygtige dyr og fødevarer. Det gør vi for, at Danmark kan være et af de lande i verden med den bedste dyrevelfærd og dyresundhed, og for at danskerne kan føle sig trygge ved at gå ud at spise eller putte mad i indkøbskurven.

Vi arbejder for føden

​I Fødevarestyrelsen er vi løbende på udkig efter nye, dygtige medarbejdere, der vil arbejde for dyresundhed og dyrevelfærd på landet og i hjemmet, og for at alle forbrugere kan spise trygt, sundt og bæredygtigt. Vi er ​ca. 1.900 medarbejdere fordelt over hele landet, og mindst én ting har vi til fælles: Vi arbejder for føden.

Fødevarestyrelsen vil være en af de bedste offentlige arbejdspladser i Danmark.

​​Vi vil være kendt som en bæredygtig styrelse med fokus på bl.a. faglighed, læring og trivsel. Vi vil kunne tiltrække og fastholde de bedst kvalificerede medarbejdere i en tid, hvor konkurrencen om medarbejderne skærpes. Ambitionen er høj, fordi vores strategiske mål er ambitiøse. Det kræver, at vi hele tiden justerer både opgaveløsning og kompetencer. Derfor skal vi være en lærende arbejdsplads, hvor god ledelse, udvikling, mobilitet og karrieremuligheder er noget, vi arbejder aktivt med.

Vi vil med andre ord skabe en arbejdsplads, som man har lyst til at være en del af og ambassadør for. En arbejdsplads, hvor medarbejderne oplever, at de gør en forskel for samfundet, har tillid til ledelsen, er stolte af deres arbejde og føler et fællesskab med deres kollegaer.

Kom og vær med!

Vi søger mange forskellige jobprofiler, da vores opgaver spænder bredt. Kom over til standen og hør meget mere om dine muligheder i Fødevarestyrelsen.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.