Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Jura, Økonomi, IT og Ingeniører.

 

Mød os her

Ansatte

600 ansatte

Lokationer

Hele landet

Lær mere

Kontakt

Sorsigvej 35
6760 Ribe
www.fstyr.dk

Færdselsstyrelsen

I Færdselsstyrelsen er vi knap 600 medarbejdere, som hver dag arbejder for at skabe de bedste rammer for sikker og bæredygtig færdsel på vejene. Vi har ansvaret for tilsyn og regulering på vejtransportområdet i Danmark og for køreprøveafvikling og -administration.
Om Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet. Vi er knap 600 medarbejdere, som hver dag arbejder for at skabe de bedste rammer for sikker og bæredygtig færdsel på vejene. Vi har ansvaret for tilsyn og regulering på vejtransportområdet i Danmark og for køreprøveafvikling og -administration.

Kom med på hele vejen til sikker og bæredygtig mobilitet

I Færdselsstyrelsen udfører vi et bredt spekter af opgaver. Derfor har vi også brug for en bred vifte af medarbejdere med forskellige kompetencer. Et udpluk af de mange kompetencer er fx jurister, IT-specialister, ingeniører, HR-partnere/jurister og generalister.

Et arbejde med mening

Færdselsstyrelsen er en moderne arbejdsplads, hvis vi selv skal sige det. Tingene skal gå op og give mening – både i arbejds- og privatlivet. Derfor er vi en pendlervenlig arbejdsplads med en fleksibel ordning, hvor mange bruger muligheden for at arbejde hjemmefra på nogle af ugens dage. Af den årsag vil du også blive tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads.

I Færdselsstyrelsen er vi knap 600 medarbejdere, som hver dag arbejder for at skabe de bedste rammer for sikker og bæredygtig færdsel på vejene.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.