Jobmuligheder

Studieretninger

Mød os her

Ansatte

1.900 i Danmark og 360.000 globalt

Lokationer

Aabenraa, Aalborg, Aarhus, København, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, Nyborg, Odense, Sønderborg, Svendborg og Vejle

Lær mere

Kontakt

EY

Hos EY er vores formål “Building a better working world”. Gennem vores fire service lines — Assurance, Consulting, Strategy and Transactions og Tax & Law — og vores dybe brancheviden hjælper vi vores kunder med at udnytte nye muligheder samt vurdere og skabe ansvarlig vækst.
Om EY

I en verden, som forandrer sig hurtigere end nogensinde, fungerer vores formål som vores “ledestjerne”, der vejleder mere end 300.000 mennesker – og giver sammenhæng og mening i det arbejde, vi udfører hver dag. Vi hjælper et bredt udsnit af dansk erhvervsliv med at skabe tillid og tryghed til den økonomiske rapportering, med at forstå og overholde skattelovgivning, foretage opkøb og frasalg og med at håndtere de omvæltninger og udfordringer, de møder når det gælder digital omstilling, cybersikkerhed, dataanalyse, automatisering og meget andet. Med andre ord arbejder vi sammen med iværksættere, virksomheder og offentlige organisationer om at løse deres mest presserende udfordringer.

Hos EY er vi problemløsere og performance-boostere. Dataeksperter og cyberguruer. Væksthackere og forandringsagenter. Bot-programmører og softwarebyggere. Risk managers og tillidsskabere. Hvad er du? Hos EY skaber du din egen karrierevej. Hos os skræddersyer du din læring efter dine behov og dine interesser, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen. Med vores hjælp kan du skabe en karriere, på din måde.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.