Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Muligheder i virksomheden √Studiejob √ Projektsamarbejde √ Praktik √ Speciale/hovedopgave ÷ Ophold i udlandet ÷ Trainee-/graduate-forløb √ Fuldtidsjob

Jobs: https://evida.dk/job/

 

 

Mød os her

Ansatte

+475

Lokationer

Viborg (hovedkontor)
Middelfart
Stenlille

Lær mere

Kontakt

Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg

www.evida.dk

Evida

Evida er det nationale gasdistributionsselskab. Det er vores opgave at designe, drive og vedligeholde gasdistributionsnettet i hele landet.

Vi søger nytænkende kollegaer, der vil være med til at forandre den danske energiforsyning og tage en hovedrolle i den grønne omstilling.
På grøn kurs
Verden er i forandring, og vi ser ind i en tid, hvor vores energiforbrug ændrer sig markant. Det stiller nye krav og skaber spændende muligheder. Muligheder for at tænke nyt og skabe de kreative løsninger, der sætter kursen mod en grønnere energiforsyning – vil du være med?
Skab fremtiden sammen med os

Missionen er enkel. Hos Evida arbejder vi målrettet på at skabe fremtidens energiforsyning. Det er ikke nogen nem opgave, men det har aldrig været vigtigere, at vi omstiller energisystemet til fremtidens gasser som biogas, brint og CO2.

For energi er ikke bare energi, og gasinfrastrukturen i Danmark er en del af den kritiske infrastruktur, der spiller en afgørende rolle for vores hverdag, vores sikkerhed – og vores fremtid. Derfor skal vi udfordre hinanden, så du i fællesskab med dine knapt 500 dygtige kollegaer bliver en central del af den grønne omstilling.

Har du pionérånd?
Vi har brug for dig, der har mod på nytænkning, har viljen til at gå forrest og brænder for at gøre en forskel. Ambitionerne er store, og derfor gør vi meget for at finde og fastholde de helt rigtige talenter.

Dine kompetencer kan spænde bredt. Det er nemlig via vores forskellige tilgange, at vi sammen skaber de bedste resultater. Vi stiller høje krav og er optaget af din udvikling, så du kan slippe mulighederne løs og bruge dit potentiale.

For verden er til at forandre. Vil du være med?

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.