Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

I Eurofins søger vi primært efter medarbejdere med naturvidenskabelig og/eller ingeniørbaggrund til stillinger som f.eks. Kemiker, Mikrobiolog, Kunde- og Salgssupporter, Kunderådgiver og Analytical Service Manager. Derudover søger vi også efter medarbejdere indenfor IT. Du kan finde alle ledige stillinger på vores karriereside og det er også muligt at søge uopfordret via vores karriereside.

 

Mød os her

Ansatte

1.100/61.000

Lokationer

Aabybro
Galten
Skejby
Vejen
Rødovre

Lær mere

Kontakt

www.eurofins.dk

Eurofins Genomis Denmark A/S
Eurofins Miljø A/S
Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Eurofins Vitamin Testing A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Product Testing Denmark A/S

Eurofins

Vi er et laboratorium, som primært arbejder med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af alt inden for vand, jord, bygningsmaterialer, luft, landbrug, vitamin, mejeri, fødevarer, forbrugertest og farmaceutiske produkter.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Hos Eurofins får du mulighed for at sætte dit fingeraftryk, forfølge dit potentiale, samt levere de bedste resultater for vores kunder og derigennem beskytte sundheden og miljøet. Der er gode rammer for udvikling og karrieremuligheder. Det giver dig adskillige muligheder for at styrke dine kompetencer både på det menneskelige og faglige plan, samt at omsætte teori til praksis, sætte nye mål og udfordre dig selv.

Eurofins er en arbejdsplads, hvor medarbejderne bliver opfordret til at tage ansvar og træffe beslutninger og bliver belønnet for deres succes, hvilket blandt andet betyder, at medarbejdere kan avancere hurtigt. Her kan du blive dit mest ekstraordinære jeg, med støtte og udvikling gennem din karriere hos Eurofins.

Testing for Life – videnskab for en mere sikker verden


Vi vil være det verdensførende laboratorium inden for ”Testing for Life”. Eurofins er med til at sikre, at den mad vi spiser, den luft vi indånder, de produkter og den medicin vi anvender er sikre. Vi leverer viden på forbrugertest-, genomics-, pharma- miljø-, indeklima-, landbrugs-, mejeri-, og fødevareområdet til hele Danmark.
Eurofins Danmark består af en række individuelle og uafhængige laboratorier og selskaber fordelt i hele landet, som er autoriseret og akkrediteret til at udføre et bredt spektre af analyser.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.