Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi skal skabe et 100 % grønt energisystem. Det er en opgave, som ingen har løst før, og vi ved ikke på forhånd hvilke udfordringer, vi vil møde, og hvilke løsninger, vi skal tage i brug. Derfor har vi brug for mangfoldighed. Vi ønsker at sætte så mange forskellige perspektiver i spil som muligt for at kunne træffe de bedste beslutninger og finde de innovative løsninger, der skal til.

 

Jobs: https://energinet.dk/karriere/jobsogning/ledige-job/

Mød os her

Ansatte

2000/-

Lokationer

Fredericia (hovedkontor)
Ballerup

Lær mere

Kontakt

Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia

www.energinet.dk

Energinet

Energinet arbejder for dig.

Vi ejer, driver og udvikler transmissionsnettene og forbindelserne til udlandet, som er rygraden i den danske el- og gasforsyning, omstiller el- og gassystemerne til at køre på 100% grøn energi og huser Danmarks kontrolcentre, hvor vi overvåger systemerne og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og gas i hanen hos dig.
Energinet er en fleksibel og nytænkende arbejdsplads
Når du træder ind ad døren til Energinet, vil du opdage, at der er højt til loftet: Du får masser af ansvar og stor fleksibilitet ift., hvordan du planlægger din arbejdsdag – i storrumskontoret, på hjemmekontoret eller et helt tredje sted.
Vores kultur er uformel og lærende. Vi deler viden på tværs af afdelinger og fagligheder for at skabe de bedste løsninger, og har du brug for sparring og input fra en kollega, går du aldrig forgæves.
Vi har Danmarks fedeste arbejdsopgaver
Vores opgaver er blandt samfundets vigtigste lige nu. Vi skal skabe et sammenhængende energisystem, som er 100 % bæredygtigt for at redde klimaet. Den opgave har ingen løst før. Derfor er globalt udsyn, samarbejde og konstant nytænkning af vores tekniske og digitale løsninger en essentiel del af vores dagligdag.
Vi forventer, at du nysgerrigt opsøger nye muligheder og bidrager med dine helt særlige perspektiver. Vi giver til gengæld gode rammer for, at du hele tiden kan udvikle dig personligt og fagligt.
Sammen skaber vi grøn energi for en bedre verden
Når du går på arbejde i Energinet, bliver du en del af et mangfoldigt team, der passioneret deler en vision om grøn energi for en bedre verden. Den grønne omstilling sker i ekstrem høj fart, og hos Energinet befinder du dig i en nøgleposition i midten af det hele – uanset hvilke opgaver, du arbejder med.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.