Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

Cirka 110

Lokationer

Anotonigade 2, 2. sal
1106 København K

Lær mere

Kontakt

e-nettet A/S

Sammen skaber vi usynlige løsninger med synlige gevinster – og hos os får du opgaver, du ikke finder andre steder.

Hos e-nettet bygger vi stærke relationer for at skabe gode vilkår for samarbejde, så vi kan imødekomme de forandringer, samfundet og sektoren fordrer – og så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, og hver fredag starter vi med fælles morgenmad og slutter med at ønske god weekend over en øl, en vand eller et glas vin.
Du kommer primært til at arbejde på vores kontor midt i København, og du kan se frem til stor fleksibilitet i form af hjemmearbejdsdage og placering af din arbejdstid.
Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os – og som medarbejder får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter til dit cv.
Om e-nettet
Vi samler finanssektoren og digitaliserer Danmark ved at udvikle unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.
Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.
e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark. Vi har i mere end 20 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark, og vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.