Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Her er plads til, at du kan gøre en forskel Det er vores løfte til dig, der bliver ansat i DSB, men også til de knap 7000 mennesker, der allerede arbejder her. Det skal minde os om, hvorfor det er meningsfuldt at tage på arbejde, hvad vi forventer af vores medarbejdere, og hvad de kan forvente af os som arbejdsplads. Vi er en mangfoldig arbejdsplads, som rummer mange forskellige funktioner og stillinger. Derfor har vi forskellige ansættelsesprocedurer for forskellige typer af stillinger, men uanset, om du søger et job som servicemedarbejder eller IT-konsulent, skal du søge stillingen online. Så kan vi nemlig passe godt på dine data og sikrer dig den mest effektive behandling af din ansøgning.

 

Jobs: https://www.dsb.dk/om-dsb/job-i-dsb/ledige-job/

Mød os her

Ansatte

Her er plads til, at du kan gøre en forskel sammen dine knap 7000 kolleger.

Lokationer

298 lokationer fordelt i hele Danmark. Hovedkontor i Taastrup, Danmark.

Lær mere

Kontakt

Telegade 2, 2630 Taastrup

DSB

Vi vil være med til at gøre Danmark mere bæredygtigt og fri for trængsel på vejene med en effektiv og miljørigtig kollektiv transport. Vi er en selvstændig statsligt ejet virksomhed, der drives på et forretningsmæssigt grundlag. DSB modtager årligt kontraktbetaling fra Staten for sine ydelser.

Hos os er der plads til alle. Du bliver en del af et stort et fællesskab, som er kendetegnet ved faglig stolthed og en mangfoldig organisationskultur, hvor vi samarbejder og skaber plads til, at du kan gøre en forskel, når vi sammen skaber de bedste løsninger for vores kunder og fremtiden.  Hos os er din udvikling i førersædet. Der er plads til alle typer af karriereforløb og mulighed for, at du kan forfølge dine karrieremål.

Vi ved, at vi er en del af samfundet – og vi påvirker det. Det er vores fælles drivkraft, at vi tager ansvar overfor vores kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere, samfund og vores fælles klode. Vores mål om en grønnere fremtid betyder, at vi investerer milliarder i nye tog, stationer, kompetenceudvikling, attraktive produkter og services til vores kunder, så det bliver lettere for vores kunder at være en del af rejsen mod det bæredygtige og skabe mindre trængsel i byerne.

I DSB ved vi, at forskelle og forskellige perspektiver bidrager til større livs- og arbejdsglæde – og at arbejdsglæde smitter. Når du kører glad på arbejde og med balance i livet, spreder du glæden og gejsten videre til dine kollegaer og kunder.

Vi vil og skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi respekterer, anerkender og inspirerer hinanden. Det handler nemlig ikke bare om af komme fra A til B. Det handler om, hvordan vi kommer frem.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.