Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Hos Det Nordjyske Mediehus tilbyder vi ansættelse i en lang række jobfunktioner inden for blandt andet journalistik, kommunikation, sociale medier, IT, medierådgivning og målgruppeanalyse. Du har mulighed for at komme i praktik under dit studie eller at søge et studiejob eller en fuldtidsstilling hos os. Har vi ingen ledige stillinger i øjeblikket, er du altid velkommen til at uploade dit CV i vores kandidatbank. Du kan også oprette en jobagent, så du får direkte besked, når vi slår en stilling op, det matcher dine ønsker.

 

Jobs: https://detnordjyskemediehus.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/

Mød os her

Ansatte

Ca. 550 medarbejdere i hele koncernen.

Lokationer

Hovedkvarter i Aalborg Centrum. Kontorer i Hjørring og Thisted. Nordiske Medier: København, Aalborg, Odense, Århus, Stockholm og Oslo.

Lær mere

Kontakt

Det Nordjyske Mediehus

Østre Havnegade 63-65

9000 Aalborg

Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker og arbejder for et stærkere Nordjylland. Vi rummer brands som ANR, Nordjyske, Vigeur, LigeHer.nu og Aalborg.nu.
Bliv en del af fremtidens mediearbejdsplads

Hver dag – døgnet rundt – bringer Det Nordjyske Mediehus nyheder om livet i Nordjylland. Vi informerer, inspirerer og underholder både private og erhvervskunder på relevante platforme – digitalt, på print, med lyd og events. Vi søger perspektiv og er tæt på nordjydernes liv. Det Nordjyske Mediehus er i rivende digital udvikling, og som medarbejder hos os vil du opleve, at ambitionerne er store, og drømmene er modige. Du bliver en del af et innovativt mediehus, som byder på rige muligheder for udvikling og læring i en foranderlig hverdag. Du får en arbejdsplads med et stærkt fællesskab, en positiv energi og en uformel kultur, der bygger på vores værdier og gensidig respekt. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement og arbejder for et arbejdsmiljø præget af jobglæde og trivsel.
Særligt for dig, der er studerende
I Det Nordjyske Mediehus er vi ofte glade for at tilbyde spændende studiejobs eller praktikophold. Vi har studentermedhjælpere og praktikanter fra forskellige uddannelser i mange roller på tværs af virksomheden. Som studerende hos os bliver du en del af et spændende læringsmiljø og en del af arbejdspladsen på lige fod med resten af kollegerne. På den måde får du et indblik i, hvad din uddannelse kan føre til og relevant erfaring til CV’et. Vi tilbyder også case-samarbejde ifm. speciale- eller projektskrivning.

 

Hvilke tips vil I gerne give til de messebesøgende forud for Karrieredagene?

Generelt er det en god idé at overveje, hvad du gerne vil have ud af dit besøg på messen. Hvis du ved, hvad du går efter, er det nemlig meget nemmere at få noget med hjem, du kan bruge. Vi står på messen for at komme i dialog med dig som studerende, og derfor sætter vi pris på alle nysgerrige spørgsmål til vores mediehus. Om det så er til vores arbejdskultur, værdier eller nogle (nørdede) detaljer i et specifikt job. Og husk endelig, der findes ikke dumme spørgsmål. Vi håber, at du har lyst til at kigge forbi vores stand 😊

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.