Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

Ansatte i Danmark/Globalt
Danmark: 3251

Lokationer

København, Aalborg, Aarhus, Kolding, Silkeborg og Odense

Lær mere

Kontakt

København: Weidekampsgade 6, 2300 København S, Danmark.

Tlf.: +45 3610 2030.

Deloitte

Deloitte tilbyder globale, integrerede rådgivningsydelser, der omfatter Audit & Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory og Tax Consulting. Vi hjælper vores kunder med at udmærke sig overalt i verden gennem vores rådgivning, som er baseret på dyb industriekspertise og faglig indsigt.

Til KarriereDagene i DGI Byen d. 17. april kan du møde nogle af vores revisorer i FSR-standen. De vil kunne give dig indblik i, hvordan det er at arbejde i Deloittes revisionsforretning – Audit & Assurance – som består af 1300 medarbejdere i Danmark.

Vi leder efter mennesker, der er nysgerrige af natur, som elsker at udfordre status quo, som er motiverede til at tage ansvar, som er kreative og tænker ud af boksen – og måske mest af alt, efter mennesker, der ønsker at gøre en forskel, der betyder noget. Uanset om du er en erfaren professionel eller i starten af din karriere, er talent et talent, og vi er altid på udkig efter folk, der ønsker at gøre en forskel.

Vores formål er at gøre en forskel, der betyder noget, og det sker hver dag gennem vores engagement i at udvikle innovative løsninger til samfundets mest komplekse problemer.

Vores opgavetyper er mangeartede, og det samme er vores faglige baggrunde og kulturer. Derfor er vi altid på udkig efter nye talenter og opfordrer alle kandidater til at søge en stilling hos os, uanset alder, køn (kønsidentitet eller kønsudtryk), seksuel orientering, religion, etnicitet, nationalitet eller handicap.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.