Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi søger løbende profiler til vores lokale kontorer, og fælles for dem alle er, at vi leder efter dygtige kandidater, som vil være tæt på deres kolleger, deres kunder og netværket i Dansk Revision.

Mød os her

Ansatte

Det er helt centralt for os i Dansk Revision, at vi er en god arbejdsplads.
Et sted hvor alle vores 350 medarbejdere trives, udvikler sig og oplever et stærkt sammenhold.

Lokationer

Du finder vores 26 kontorer fordelt over hele landet. Vi er lokalt forankret, og vi gør en indsats for at være en del af det lokale erhvervsliv.

Lær mere

Kontakt

Dansk Revision

Dansk Revision er en kæde af uafhængige revisorvirksomheder med stærke, lokale rødder.

Hos Dansk Revision har du rig mulighed for at udfolde dit potentiale i et miljø bygget på tillid.

Det gør vi ved at tilbyde dig en dynamisk og alsidig hverdag med mange spændende og udfordrende opgaver, der giver dig mulighed for at udvikle dig, indfri dine ambitioner og udleve dine drømme, og hvor du får de bedste forudsætninger for at skabe din egen karrierevej – alt efter dine interesser, ambitioner og hvor i livet, du er.

Kickstart din karriere hos Dansk Revision
Vores kultur rummer et stærkt fællesskab, hvor vores faglighed er vores store styrke. Derfor har vi hele tiden skarpt fokus på at udbygge vores faglighed, så vi sikrer et højt vidensniveau og udnytter vores fulde potentiale, så vi sammen kan nå vores fælles mål.

Du får hurtigt ansvar for dine kunder og opgaver, så du er altid tæt på der, hvor potentialet og udviklingsmulighederne er. Vi tror nemlig på, at et fladt hierarki fremmer vores udvikling og giver dynamik. Af samme grund har du masser af muligheder for at forfølge dine ambitioner, for vejen til toppen er kort.
Vi gør os umage med at skabe en kultur, hvor vi får det bedste frem i hinanden, så det er ikke kun dine faglige kompetencer der tæller, men især også dine værdier og personlige kompetencer. Vi har selvfølgelig også travle perioder, men vi har skarpt øje for at sikre en god balance mellem dit arbejdsliv og privatliv.
Skal den næste ledige plads være din?
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.