Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

I hele Esbjerg Kommune er der mere end 60.000 fuldtidsstillinger.

Mød os her

Ansatte

I hele Esbjerg Kommune er der mere end 60.000 fuldtidsstillinger.

Lokationer

Esbjerg

Lær mere

Kontakt

Kommunikationschef Birgit Bech Jensen
Business Esbjerg
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg

 

Business Esbjerg

Business Esbjerg arbejder for at sætte Esbjerg kommune på landkortet som et godt sted at arbejde og bo.

Sammen med en række lokale virksomheder arbejder vi for at øge kendskabet til, hvad området kan tilbyde. I Esbjerg kan du få en karriere med ansvar og spillerum.
FLYT TIL ESBJERG

Esbjerg er en ung by med store horisonter, højt til loftet og plads til at udfolde sig. Vi lægger byen i hænderne på de unge og ildsjæle, der former fremtidens nære fællesskaber og store begivenheder.

Esbjerg byder på lokale fødevarer, koncerter og gastronomi i verdensklasse. Her er vild vandsport på havet, hockey på isen og man kan finde indre ro på stranden. Der er passionerede mennesker, som står sammen om alt fra kammermusik til elektronisk dance.

Tag på østerssafari, oplev øliv og sort sol og nyd mikrobrygget øl i byen. Kulturliv spiller sammen med den rå vestjyske natur.

Midtbyen har en international puls. Den er bæredygtig, grøn og tæt. Når du går eller cykler er alt tæt på. Du kommer hurtigt fra kaffe og jazz i parken til cocktails og middag på kajen.

Hos Business Esbjerg ønsker vi at øge kendskabet til, hvad Esbjerg kan tilbyde nye borgere af spændende karriere- og levemuligheder.

 AKTUELLE JOBLISTER

Vi glæder os til at få en snak med dig på vores stand, hvor du også kan få en liste med aktuelle karrierejobs i Esbjerg.

Du kan også besøge vores hjemmeside, businessesbjerg.com, hvor du kan finde ledige stillinger, uploade dit CV og finde information om alt det, du har brug for, hvis du skal arbejde og bo i Esbjerg.

På vores stand kan du også høre mere om karrieremulighederne hos de virksomheder vi arbejder tæt sammen med.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.