Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Det kræver mange forskellige kompetencer at udvikle og drive fremtidens grønne jernbane. Derfor har vi brug for dygtige kolleger inden for mange forskellige arbejdsområder og fagligheder. Vi tilbyder unikke stillinger med et stærkt fagligt indhold, hvor du kan udvikle dig og få ansvar. Du vil opleve, at du tidligt kan få et stort ansvar for både opgaver, økonomi og mennesker. Vi har fokus på uddannelse og mulighed for at skifte rolle og arbejdsopgaver inden for organisationen. På vores hjemmeside kan du finde alle vores ledige stillinger og oprette en jobagent.

Mød os her

Ansatte

+ 2800

Lokationer

Vores største lokationer er i København, Ringsted og Fredericia, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark.

Lær mere

Kontakt

Banedanmark

Vær med til noget stort! Vi bygger fremtidens grønne jernbane.
Vil du være med?
Om Banedanmark
I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og at mange tusind tons gods kan transporteres på jernbanen.

Vi bygger en helt ny, grøn jernbane til nye, moderne eltog, mens vi holder den gamle jernbane kørende.

I fremtiden kan togene køre hurtigere, tættere og smartere. Trængslen kan mindskes, og klimaet og miljøet får det bedre af eltog. Undervejs tager vi – så godt vi kan – hensyn til naturen og styrker biodiversiteten langs banen.

Hvilke profiler leder vi efter på KarriereDagene?

Vi søger medarbejdere med mange forskellige kompetencer til at løse opgaver inden for blandt andet projektledelse, jura, it, økonomi, trafikstyring, administration, HR og meget mere.

Hvilke personlige/faglige kvalifikationer søger vi hos en ny medarbejder?

Vi er en mangfoldig arbejdsplads sammensat af dedikerede mennesker med forskellige fagligheder, nationaliteter, kompetencer og baggrunde.

Vi søger medarbejdere, der vil arbejde sammen og byde ind med deres kompetencer, for at vi lykkes med at nå vores ambitiøse mål. Vi har brug for forskellige perspektiver og tilgange for at finde den optimale fremgangsmåde i en given situation, for vi udvikler os kun, hvis vi hele tiden bliver udfordret på den måde, vi arbejder på.

Hvad kendetegner vores virksomhed?

Vi er Danmarks største infrastrukturforvalter og nabo.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.