Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Studentermedhjælper med fokus på AI projekter internt i Agri Nord Praktikant til Agri Nords ESG-arbejde og bæredygtighedsrapportering Praktikant til Agri Nords Økonomiafdeling Praktikant som landinspektør / planlægger i Agri Nord Planteavlskonsulent – salgsafgrøder for store planteavlere Miljørådgiver med viden om griseproduktion og OML Landinspektør / planlægger med VE-interesse Erfaren journalist med indsigt eller interesse for landbruget Økonomiassistenter der brænder for tal og kundeservice – Aalborg & Hobro Statsautoriseret revisor med lyst til nøglerolle og indflydelse

Mød os her

Ansatte

160 ansatte

Lokationer

Aalborg
Hobrovej 437
9200 Aalborg SV

Hobro
Horsøvej 11
9500 Hobro

Lær mere

Kontakt

Agri Nord

Agri Nord Landboforening i generationer

Vi taler landmændenes sag i dag, i morgen og for fremtiden.

Landbrug er i konstant udvikling, og har en enorm evne og vilje til innovation. Der er mange holdninger til landbruget, og Agri Nord Landboforening taler altid din sag med konstruktiv dialog og fakta.

 

Hvorfor er vi en god arbejdsplads?

I Agri Nord er vi stolte af at hjælpe landbruget til sund vækst gennem kvalificeret rådgivning. Det gør vi ved at give vores ca. 160 medarbejdere mulighed for at gøre det, de er gode til og brænder for – så også de kan vokse.  Vi har afdelinger indenfor Økonomi, Planteavl og Økologi, HR og rekruttering, Klima, Natur & Miljø, Lønservice, Jura og Ejendomme, Marketing og Kommunikation såvel som administration, IT og HR.

Vi tror på tillid, og at den enkelte er bedst til at planlægge eget arbejde. Hos os går frihed og ansvar hånd i hånd. Det gælder uanset, om man løser en opgave alene eller sammen med gode kolleger, som ofte kan komme fra helt andre fagområder end ens eget. Vi går ikke så meget op i stjerner på skulderen og stramt bundne slips. For os er det vigtigste, at vi gør tingene ordentligt. Dørene er åbne, og har du en god ide, bliver der lyttet – og så er der meget kort vej fra tanke til handling. At opskriften virker, kan vi heldigvis se i vores trivselsmålinger og i vores regnskaber. For de står flot i blomst. Skal du vokse sammen med os, så besøg agrinord.dk.

Hold dig ikke tilbage – vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.