Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Aalborg Forsyning leder løbende efter nye medarbejdere, som vil være en del af vores ambitioner om at skabe fremtidssikker forsyning af dit hjem og vores samfund.

Mød os her

Ansatte

Over 500 medarbejdere.

Lokationer

Norbis Park

Sønderbro

Hjulmagervej

Vestre Havnepromenade

Renseanlæg Øst

Renseanlæg Vest

Gasværksvej – Bygning under konstruktion

Lær mere

Kontakt

Norbis Park 100
9310 Vodskov

Aalborg forsyning

Aalborg Forsyning udgøres af en række forsyningsvirksomheder ejet af Aalborg Kommune. Vi forsyner kunder med fjernvarme, køling, gas og vand, ligesom vi afleder spildevand og tilbyder energirådgivning.
Om os

Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs udvikling af vores forsyning. Med mere end 500 medarbejdere leverer vi hver dag varme, gas, køling og rent vand til vores kunder. Vi håndterer regnvand, spildevand med ambitioner om at bidrage til den grønne omstilling. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Det sker bl.a. i vores erhvervsområde Norbis Park, hvor vi i disse år bygger og afprøver nye teknologier, der skal skabe fremtidssikker forsyning. Vi er organiseret i tre direktørområder for innovation, teknik og økonomi. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Vi tager ansvar for hinanden

Vi har fokus på fysisk og mental trivsel. Det bliver en god dag, når vi samarbejder, stoler på hinanden og har respekt for hinandens faglighed. Sådan udvikler vi os som arbejdsplads og når vores fælles mål. Hos os er der fleksible rammer og plads til forskelligheder. Vi sparrer med hinanden – både over frokosten i kantinen, på interne kurser og møder og ved sociale arrangementer.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.