Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Interesserer du dig for IT, processoptimering, softwareudvikling eller konsulentarbejde og har du samtidig en teknisk flair? Vi leder hovedsagligt efter kandidater til vores trainee forløb med start september 2023. Under trainee forløbet bliver du en del af vores Young Potentials Academy, som består af andre nyuddannede trainees, eller medarbejdere med et par års erfaring fra den anden side af bordet, som skal klædes på til en rolle i konsulentbranchen. Som den oplagte kandidat forestiller vi os, at du har en relevant uddannelse såsom eks. cand.merc, cand.it, ingeniør eller har en teknisk eller it-mæssig baggrund, hvor du ønsker at gå i en mere konsulent baseret eller webudviklende retning indenfor Microsoft Dynamics ERP.

Mød os her

Ansatte

7.000/27.000

Lokationer

Kolding, Aarhus, Odense, Esbjerg, Aalborg, Sønderborg, Thisted og Hørsholm.

Lær mere

Kontakt

Talent Acquisition Specialist
Viktoria Sigel

9altitudes

Vi er et international IT-konsulenthus med kontorer i Danmark, Holland, Belgien, Slovenien og Frankrig. Vi hjælper vores kunder med hele den digitale rejse indenfor Microsoft Dynamics ERP, herunder AX/FO, BC, CE, BI og PLM.

Hos 9altitudes er vi specialister i Microsoft Dynamics ERP, herunder AX/D365FO, BI, NAV/BC, CRM/CE, samt PLM (PTC/IOT/CAD).

9altitudes Danmark består af 4 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions, Dynalogic og Econocap, der hver især har deres kernekompetencer, som tilsammen skaber den digitale rød tråd hos kunden.

Vi leder efter kandidater til vores 1-årige trainee forløb – Young Potentials Academy – der henvender sig til dig, med interesse for IT, processoptimering, softwareudvikling eller konsulentarbejde.

Under trainee forløbet kommer du til, at arbejde på lige fod med dine andre kolleger og deltage i praktiske kundecases “ude i marken”. Forløbet kombineres med undervisning, teoretiske oplæg og et mentorprogram, så du efter et års tid, føler dig godt klædt på til, at varetage en selvstændig rolle.

Vi ser gerne din faglige baggrund består af en relevant uddannelse såsom eks. cand.merc, cand.it, ingeniør eller at du har en anden teknisk eller it-mæssig baggrund.
Af personlige egenskaber ser vi gerne, at du er udadvendt og har et stort gå-på-mod, da du i din rolle vil skulle have en bred kontaktflade med kolleger, kunder og interessenter.

Hos 9altitudes går vi op i at have fleksibilitet, work-life-balance og en flad struktur, hvorfor du vil opleve en stor frihed under ansvar og mulighed for indflydelse i din hverdag, da der også skal være plads til det sociale.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.