Din fremtidige karriere starter i DGI Byen – 17. april fra kl. 9 til 15.

Gå Jobmesse med fri entré for studerende og nyuddannede i København 

Gå ikke glip af muligheden for at få afklaret, hvilke muligheder DIN uddannelse giver dig i mødet med både private og offentlige virksomheder. Hos KarriereDagene kan du springe et trin over i din jobsøgning samt få inspiration til dit speciale- og praktiksamarbejde. Der er fri entre for studerende og nyuddannede (indenfor 5 år).

3 grunde til at tilmelde dig

1

Netværke

Find ud af, hvilke virksomheder og organisationer, der leder efter en profil som dig.

2

CV-Tjek

Få opdateret dit CV! Professionelle rekrutteringsmedarbejdere gennemgår dit CV, og du kan få taget et nyt, professionelt profilbillede.

3

Drop-in samtaler

       Du har en unik mulighed for at møde virksomheder og organisationer ansigt til ansigt.  Du kan møde direkte op til en jobsamtale.

SEHvem der Deltager på karrieredagene

Virksomheder 2024

På udstillersiden kan du lave en filtreret søgning, så du kun finder de virksomheder, der matcher dine jobpræferencer og din studiebaggrund.
Hvad kan du opleve på karrieredagene?

Mere end en jobmesse!

KarriereDagene er meget mere end en jobmesse. KarriereDagene er fyldt med indsigt og inspiration, så du kan få en masse værktøjer til at få en god start på din karriere. Du kan få tjekket dit CV igennem og få taget et nyt profilbillede. Du kan også få et sjældent indblik i en jobsamtale, når vi arrangerer et live jobinterview på scenen. På vores populære Jobcrawl kan du blive introduceret til en række spændende virksomheder, og du kan også lytte til spændende talks. Alt sammen værktøjer, der vil hjælpe dig på din videre færd. 

JobCrawl

Udforsk dine jobmuligheder med JOBCRAWL

JobCrawl

Til KarriereDagene har vi JOBCRAWL, hvor vi tager dig rundt til en række virksomheder, der udstiller på messen. Her får du inspirerende insider-tricks, der kan hjælpe dig med at sætte gang i samtalen.

Vi introducerer dig til muligheder og slutter hver Crawl af med en snak og en alkoholfri drik.

CV-Check

Få et professionelt CV-billede og få dit CV gennemgået - helt gratis!

CV-Check

Få dit CV tjekket af rekrutteringsprofessionelle fra HR-afdelinger i virksomheder. Få desuden taget et nyt, professionelt billede til dit CV eller LinkedIn-profil.

Live jobinterview

Kom ind bag kulisserne til en jobsamtale.

Live jobinterview

På KarriereDagene  præsenterer vi dig for en rekonstrueret, live jobsamtale.

 

Drop-in Jobsamtale

Spring ansøgningsprocessen over og kom direkte til jobsamtalen

Drop-in Jobsamtale

Kom direkte til jobsamtale på KarriereDagene.