Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

ca. 300

Lokationer

Hjørring

Lær mere

Kontakt

Statens Administration
Arsenalvej 33
9800 Hjørring

www.statens-adm.dk

Statens Administration

Statens Administration arbejder med fornyelse og effektivisering af den offentlige sektor igennem varetagelse af løn- og regnskabsadministrationen på vegne af ca. 160 statslige institutioner – herunder dele af selvejesektoren – med samlet ca. 70.000 ansatte. Statens Administration dækker således størstedelen af de statslige institutioner.
VI SÆTTER STANDARDEN FOR EFFEKTIV ADMINISTRATION
Som medarbejder i Statens Administration er du med til at:
·         sætte standarden for effektiv administration og for morgendagens løsninger på tværs af den offentlige sektor
·         skabe værdi på tværs af opgaver og ansvar i samspil med kunder og andre samarbejdspartnere
·         formidle viden kompetent og levere relevante løsninger til vores kunder igennem udvikling og omsætning af ekspertkompetencer

 

I vores opgavevaretagelse anvender vi automatiseringsløsninger. Vi har allerede stor erfaring med at udvikle og drifte softwarerobotter, der kan overtage regelbaserede processer. Vi holder os opdaterede på den digitale dagsorden og er proaktive i forhold til at tage nye metoder og teknologi i brug inden for business intelligence bl.a. kunstig intelligens, machine learning og process mining.

DU KAN UDVIKLE DIT POTENTIALE
Vi er en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dit potentiale i et stærkt fagligt fællesskab præget af nysgerrighed, kreativitet og fokus på forbedring. Du får kollegaer med forskellige uddannelsesbaggrunde, kompetencer og erfaringer. Vi beskæftiger os med alt inden for løn-, regnskabs- og refusionsadministration samt opgaver inden for kundekontakt og –rådgivning, support, finansiel controlling, procesoptimering, udvikling af softwarerobotter og dataanalyse, ledelsesunderstøttelse, strategi og forretningsudvikling.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.