Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi leder altid efter dygtige folk, som ønsker at arbejde i Danmarks førende IT-virksomhed inden for elektronisk samhandel. Vi eftersøger udviklere, som er frisk på at udvikle fremtidens faktureringsløsninger samt videreudvikling af vores eksisterende produkter og integrationsløsninger. En kommende kollega skal have viden om JAVA, C#, .NET og MSSQL, være videbegærlig og kunne være i stand til at drive tekniske løsninger.

En stor del af mySupplys succes består i vores topklasse kundehåndtering og lige nu søger vi kollegaer til at implementere løsninger hos kunder. Læs om dine karrieremuligheder på vores hjemmeside.

Mød os her

Ansatte

30 gode kollegaer

Lokationer

Aabybro

Lær mere

Kontakt

mySupply ApS
Peter Løths Vej 2
DK – 9440 Aabybro

www.mysupply.dk

mySupply ApS

En af Danmarks ledende IT-virksomheder inden for elektronisk fakturering, systemintegration og e-handel med 20 års erfaring.
IT INFRASTRUKTUR – FOKUS PÅ FORRETNINGSFORSTÅELSE

Vi har i mere end 20 år arbejdet med udvikling af den danske IT-infrastruktur indenfor elektronisk faktura og NemHandel. Vi deltager i etableringen af standarden for den elektroniske handel i såvel Danmark som EU, og vi har været med til at udvikle MeMo-formatet til Digital Post-løsningen. Vi har i samarbejde med offentlige organisationer været blandt pionererne indenfor elektronisk handel.

DET STORE OVERBLIK OG SANS FOR DETALJEN

Vores team tæller i dag 30 medarbejdere; et mix af dataloger, ingeniører, nyuddannede teoretikere og erfarne praktikere. Problemstillinger drøftes på tværs af faggrænser og erfaringer, og afprøvning af teori i praksis skaber en dynamisk platform for vores arbejde.

NYSGERRIG? DET ER VI!

I samarbejde med vores kunder tillader vi os at være nysgerrige! Hvad er kunden er god til? Hvorfor? Og hvordan kan vores kompetencer bidrage til forbedring af kunden? Vi er stolte af vores faglighed, og vi sætter gerne spørgsmålstegn ved eksisterende processer. Sammen med vores kunder er vi fælles om processen. Vi tror på, at udvikling og læring er gensidig, og basis for det mest produktive samarbejde.

Find os på Karrieremessen i Aalborg, hvor vi deltager som en del af Jammerbugt Kommunes stand, eller kontakt os, så vi kan finde ud af, hvad vi kan tilbyde hinanden!

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.