Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, plads til udvikling og store ambitioner. Vi er glade for at se et stærkt CV, men i Danske Spil tror vi på, at personlighed, engagement og overskud er vigtigt. Dette giver dig mulighed for at afprøve dit talent, hvis du altså tør, kan og vil. Vi spiller i Danske Spil sammen som et hold, og vi er altid på udkig efter nye holdspillere.

Mød os her

Ansatte

500 engagerede medarbejdere

Lokationer

Korsdalsvej i Brøndby

Lær mere

Kontakt

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

El.
Mette Overgaard Holm
People & Organisation Consultant

Danske Spil

Vi er Danske Spil. Vi står for ansvarlig underholdning, der skaber drømme og oplevelser. Til glæde for danskerne. Til gavn for fællesskabet.
Du kender måske terningen eller et af vores mange spil. Men kender du virksomheden bag?
Danske Spil er danskernes spilleselskab og har været det i 72 år. Vi er cirka 500 dedikerede medarbejdere, der hver dag går på arbejde med ambitionen om at skabe et endnu større overskud, som vi kan give tilbage til Danmark. Hele vores overskud går nemlig ubeskåret tilbage til det danske samfund, og på den måde bidrager vi hvert år til gode økonomiske rammer for dansk kultur-, idræts- og foreningsliv.
Vi arbejder i Danske Spil med et stærkt etisk kompas, så vi kan gå forrest i kampen om at sikre ansvarligt og ordentligt spil i Danmark, således at spil kan være ansvarlig underholdning.
Danske Spils DNA

Vores kerneværdier bygger på fire områder: Troværdighed, underholdning, fællesskab og ansvarlighed. Dette omtaler vi som TUFA, og det er kernen, i alt hvad vi gør.  I Danske Spil løfter vi i flok, fordi vi mener, at det er nemmere at vinde sammen end hver for sig. Derfor at fællesskabet i høj grad vores styrke, og noget vi er særligt stolte af.

Vi konkurrerer hver dag med store internationale spiludbydere, og for at kunne dette, er vi nødt til at være dygtige til vores arbejde. Derfor gør vi ingenting halvt, og vi er altid ambitiøse i forhold til vores mål. Til dette har vi brug for et dygtigt team med høje ambitioner og en lyst til at lykkes: Både individuelt og som flok.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.