Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Hos BDO kan du både blive trainee, praktikant og fastansat. Vi søger profiler inden for alt fra revision, skat og consulting til marketing, kommunikation og HR.

Mød os her

Ansatte

BDO i Danmark beskæftiger mere end 1400 medarbejdere, mens det globale BDO-netværk har mere end 110.000 medarbejdere.

Lokationer

Vi har 32 kontorer i Danmark, og på verdensplan er vi til stede i 164 lande.

Lær mere

Kontakt

www.bdo.dk

BDO

BDO er en af landets førende rådgivning- og revisionsvirksomheder med mere end 100 års erfaring i branchen.

Hos BDO i Danmark favner vi alt fra rådgivning, revisions og regnskab til skat, moms og corporate finance. Vi arbejder målrettet mod at gøre en positiv forskel for vores kunder – og for hinanden. Vi søger derfor kolleger, der er engagerede, motiverede og nysgerrige.

Start din karriere hos BDO
Hos BDO arbejder vi målrettet mod at gøre en positiv forskel for vores kunder – og for hinanden. Vi søger derfor kolleger, der er engagerede, motiverede og nysgerrige.

 
Du bliver en del af en international organisation, hvor du vil lære og udvikle dig hver dag. Uanset hvor du er i din karriere får du erfaringer og kompetencerne, der bringer dig tættere på dine drømme. Vi vil være det bedste til det, vi arbejder med. Derfor har vi også høje forventninger til hinanden. Vores mål er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur, der passer til dit temperament og dine ønsker.
 
BDO er en virksomhed af mennesker for mennesker. Vi er alle i BDO først og fremmest mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme. Vi har en passion for at hjælpe såvel kunder og kolleger med at udvikle sig lige netop hen til det, de hver især drømmer om.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.