Jobmuligheder

Studieretninger

Mød os her

Lær mere

Kontakt

Aalborg Universitet

Brug for sparring på karriere og jobsøgning? Overvejer du at blive iværksætter eller ph.d.? Vil du holde kontakten til AAU efter endt studie? På Karrieremessen kan du få en snak med forskellige afdelinger på Aalborg Universitet, som kan hjælpe dig videre.

På Aalborg Universitets stand kan du møde:

AAU Karriere

Hos AAU Karriere kan du som AAU-studerende få gratis karrierevejledning om alt, der har med din karriere at gøre. Det kan både være helt konkrete eller meget abstrakte spørgsmål, fx “Må jeg få løn under praktik?”, ”Hvordan kommer jeg i gang med praktiksøgningen?” eller “Hvordan sætter jeg ord på det, jeg kan?”.

AAU Jobbank

AAU Jobbank er fyldt med relevante opslag til dig gennem hele din studietid – når du begynder på AAU og fx søger studiejob, undervejs, hvor du fx søger praktik (projektorienteret forløb), og når du er blevet færdiguddannet og søger fuldtidsjob.

AAU Studenterentreprenørskab

Er du nysgerrig på iværksætteri og entreprenante kompetencer, eller drømmer du om at gøre din idé til en forretning? AAU Studenterentreprenørskab hjælper dig med vejledning og værktøjer, uanset om du blot har en løs idé eller en fremadstormende forretning.

AAU Alumni

Alumnenetværket AAU Alumni er for dig, der er alumne (tidligere studerende) fra eller kandidatstuderende på AAU. Du kan melde dig gratis ind i AAU Alumni og blive en del af verdens største projektgruppe.

AAU ph.d.

AAU’s ph.d.-kontor kan bl.a. gøre dig klogere på, hvad det vil sige at søge en ph.d.-stilling og hvordan det er at være ph.d.-studerende at AAU.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.