Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Du kan altid finde alle aktuelle ledige stillinger på aalborg.dk/job. Her kan du også tilmelde dig en jobagent, så du får besked, når der er ledige job inden for dit område.

Mød os her

Ansatte

17.000

Lokationer

Aalborg

Lær mere

Kontakt

Aalborg Kommune
Boulevarden 13
9000 Aalborg

Aalborg Kommune

Offentlig service
OM VIRKSOMHEDEN


Aalborg Kommune er en arbejdsplads med over 17.000 medarbejdere – fordelt på mange forskellige arbejdspladser. Er du interesseret i en stilling i Aalborg Kommune, kan du se aktuelle ledige stillinger på www.aalborg.dk/job. Vi arbejder med en bred vifte af opgaver fra virksomhedsrådgivning, byplanlægning, miljøopgaver, socialrådgivning, kulturaktiviteter til udvikling af ældreplejen og strategier for bæredygtighed.

 

MANGE FORSKELLIGE PROFILER ANSAT

Vi har mange forskellige akademikere ansat, eksempelvis ingeniører, socialrådgivere, landinspektører, magistre, jurister, økonomer og scient. adm´ere.

 

DET KENDETEGNER AALBORG KOMMUNE

Vi er en arbejdsplads, hvor balancen mellem arbejdsliv og familieliv prioriteres højt, og hvor der er gode muligheder for karriereudvikling. Som medarbejder i Aalborg Kommune skal man kunne samarbejde på tværs af forskellige fagligheder og også arbejde selvstændigt med opgaverne. Vi har travlt, så det er afgørende, at alle arbejder effektivt og med en høj grad af serviceorientering.

 

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.